ARTHUR - Na predaj komerčné priestory na Kramároch (SK + EN)

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
177 m
2
Bratislava
Kramáre
Višňová
pred 142 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 73 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj nebytový priestor na prízemí bytového domu Višňová,  Bratislava - Kramáre.  Výmera podlahových plôch je spolu 177,44m2.

Dispozícia a výmery 

Vchádzame cez vstupnú predsieň 2,43m2, kde sa nachádza skrinka signalizácie. Za ňou sa nachádza z dvoch strán z ul. Višňová a z pravej strany budovy presvetlená prvá veľká miestnosť čiastočne predelená stenou vpravo pri vstupe 62,78 m2. K nej prislúcha chodba, sociálne miestnosti so sprchou, umývadlom, WC a kuchynkou 17,40 m2 a presvetlená miestnosť 7,60 m2. Na ľavej strane prvej veľkej miestnosti za deliacou stenou je vstup do druhej veľkej miestnosti 67,21 m2. K nej je jedna miestnosť  a technická miestnosť s prijímacou anténou signálu na Internet, ktorá vyúsťuje do REC skrine s jedným Switchom a možnosťou napojenia na 24 zásuviek 13,40 m2, šatňa s umývadlom a WC 6,62 m2. Výška vnútorných priestorov je 2,95m.

Nebytový priestor je vybavený el. energiou 220V, vodou a vykrývanou anténou na internet. Celá plocha je vyhrievaná podlahovým kúrením. Pred obytným domom je možný prenájom parkovania na mestskej časti Bratislava – Nové mesto.

Možnosti využitia

Nebytové priestory môžu byť využívané ako predajňa bielej techniky, alebo predajňa nábytku. Ako screeningové pracovisko, alebo zamerané na atraktívne služby s vyššou pridanou hodnotou.

Lokalita

Nebytový priestor sa nachádza v tichej obytnej zóne vo výbornej dostupnosti autom v lokalite Bratislava - Kramáre. Uvedená lokalita je dobre známa vybavením zdravotníckych zariadení, nemocníc s poliklinikami. V okolí je kompletná občianska vybavenosť ( školy, škôlky, obchody, pošta, hotely a reštaurácie). V lokalite je aj hodne zelene čo pozitívne pôsobí na duševné aj fyzické zdravie obyvateľov Kramárov.

 

We offer for sale - Non-residential space, on the ground floor of the apartment building Višňová, Bratislava – Kramáre

The apartment building is insulated.

The height of the interior is 2.95 m. We enter through the entrance hall (2.43 sq.m), where there is a signaling box. Behind the entrance hall is located, on two sides - from the Višňová street, and from the right side of the building, a large airy and light room, partially divided by a wall on the right at the entrance (62.78 sq. m). It has a hallway, a bathroom with shower, sink, toilet and kitchen (17.40 sq. m) and a bright room (7.60 sq. m). On the left side of the first large room behind the dividing wall is the entrance to the second large room (67.21 sq. m). It has one room and a technical room with an Internet receiver, which leads to a rack cabinet with one switch and the possibility of connecting 24 sockets (13.40 sq. m), and a dressing room with sink and toilet (6.62 sq. m).

The total area is 177.44 square meters.

This non-residential space is located in a quiet residential area in Bratislava Kramare, with excellent access by car. The site is well known for its medical facilities, hospitals and clinics. There is a full set of civic amenities available (schools, kindergartens, shops, post office, hotels and restaurants). There is also a lot of greenery bearby, which has a positive effect on the mental and physical health of the inhabitants of Kramare.

The place is equipped with electricity, running water and Internet connection. The whole area is heated by underfloor heating. In front of the residential house, it is possible to rent parking in the Bratislava - Nové mesto district.

The premises can be used as a home appliance store or a furniture store, or as a screening workplace or focused on attractive services with higher added value.

PRICE: EUR 354.000

 

Naplánujte si obhliadku

http://arec.sk/nehnutelnost/1306/na-predaj-komercne-priestory-na-kramaroch-sk-en#ziadost-o-obhliadku

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Alarm:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Internet:
áno

Na mape: ARTHUR - Na predaj komerčné priestory na Kramároch (SK + EN)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.