Moderné kancelárske priestory v novostavbe (106m2, 508m2)

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
508 m
2
Bratislava
Krasňany
Račianska (časť Krasňany)
pred 6 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 11 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom reprezentatívne a flexibilné kancelárske priestory v prestížnom objekte na Račianskej ulici. Tento moderný komplex poskytuje komfort a vysokú úroveň služieb pre nájomcov. Flexibilné dispozičné riešenie priestorov sa ideálne prispôsobuje požiadavkám začínajúcich spoločností, ale aj väčšej náročnejšej klientely.

V budove sa nachádza recepcia, bezbariérový prístup, bezpečnostný a monitorovací systém, a je strážená 24/7. Prakovanie je zabezpečené v parkovacom dome (150 krytých parkovacích miest), vrátane rezervovaných miest pre návštevy. V rámci objektu sa nachádza reštaurácia a jedáleň, poskytujúce pohodlné stravovacie možnosti pre zamestnancov. Lokalita je dobre dostupná, s bezprostredou blízkosťou verejnej dopravy, len 8 minút od centra mesta a letiska M. R. Štefánika.

2. poschodie:

Výmera: 106m2

Dispozícia: Reprezentatívne a flexibilné kancelárske priestory s vlastným sociálnym zariadením (WC), vlastnou kuchynkou a možnosťou zariadenia kancelárskym nábytkom.

Cena: 11,00 €/m2 - nájom bez DPH, 3,50 €/m2 - prevádzkové náklady, 1,50 €/m2 - preddavok za energie, 70,00 € - garážové parkovacie státie.

Priestor je k dispozícii ihneď

3. poschodie:

Výmera: 508m2

Dispozícia: Reprezentatívne a flexibilné kancelárske priestory s vlastným sociálnym zariadením (WC), vlastnou kuchynkou a možnosťou zariadenia kancelárskym nábytkom.

Cena: 11,00€/m2 - nájom bez DPH, 3,50 €/m2 - prevádzkové náklady, 1,50 €/m2 - preddavok za energie, 70,00 € - garážové parkovacie státie.

Priestor je k dispozícii ihneď

Máme v ponuke širokú paletu kancelárskych priestorov v celej Bratislave, v administratívnych budovách aj Business centrách. Napíšte nám, aké priestory hľadáte a my Vám zašleme pre Vás vhodné ponuky.

Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 22 rokov! Bližšie informácie nájdete aj na našej web stránke alebo nám zašlite mail s vašimi požiadavkami a my vám doporučíme pre vás vhodnú nehnuteľnosť.

bruno@kluc.sk , kluc.sk , RK Kľúč, tel.: 0911 260 488

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Klimatizácia:
áno
Výťah:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Moderné kancelárske priestory v novostavbe (106m2, 508m2)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.