AXIS REAL:: Obchodný priestor, BA III. Nové Mesto, Vajnorská ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
85 m
2
Bratislava
Nové Mesto
Vajnorská
pred 98 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 89 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS PRIESTORU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj LUKRATÍVNY OBCHODNÝ PRIESTOR s VÝKLADOM, ktorý sa nachádza na prízemí POLYFUNKČNÉHO domu na ulici Vajnorská. Je situovaný v peknom nádvorí so zeleňou, v ktorom sa nachádzajú ďalšie obchodné prevádzky. Celková výmera priestoru je 85,3 m2. Priestor je rozdelený na obchodnú časť, sklady a WC. K priestoru je možné si prenajať DVE VONKAJŠIE PARKOVACIE MIESTA, ktoré sa nachádzajú v jeho bezprostrednej blízkosti. Cena nájmu za jedno parkovacie miesto je 60,- eur + DPH/mesiac.

V prípade záujmu nového majiteľa je možné pokračovať v nájme so súčasným nájomníkom z čoho robí táto nehnuteľnosť aj dobrú investičnú príležitosť pre nového majiteľa priestoru.

STAV PRIESTORU:

Priestor bol skolaudovaný ako NOVOSTAVBA v roku 2000 v ktorej boli použité všetky NAJMODERNEJŠIE TECHNOLÓGIE (napr. vzduchotechnická jednotka, vzduchová clona nad jedným z vchodov) a predáva sa ako holopriestor. Tvoria ho hliníkové okná, interiérové dvere, laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou a stropné svietidlá. Súčasťou priestoru je aj wc s umývadlom. Teplo je do budovy resp. priestoru dodávané z centrálneho zdroja tepla (CZT). Možnosť pripojenia na káblovú televíziu a internet. Objekt je chránený 24 hodinovou STRÁŽNOU SLUŽBOU.

LOKALITA:

Obchodný priestor sa nachádza v lokalite s vynikajúcou dopravnou dostupnosťou autom a taktiež MHD zo strany Vajnorskej ako aj z Bajkalskej ulice. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza plaváreň PASIENKY a obchodné centrum VIVO, ktoré okrem koncentrácie ľudí ponúka aj bezplatné parkovanie (v pracovné dni do 3 hodín, cez víkendy celodenne). Výhodou je tiež, že priestor susedí s veľkým množstvom ďalších obchodných prevádzok, ktoré sa nachádzajú v tomto polyfunkčnom objekte.

/ PREDAJ /OBCHODNÝ PRIESTOR / BRATISLAVA III. NOVÉ MESTO / VAJNORSKÁ ULICA / NOVOSTAVBA / 85 M2 /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: AXIS REAL:: Obchodný priestor, BA III. Nové Mesto, Vajnorská ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.