Kontaktné údaje

KARIN & PARTNERS, s.r.o.

Púpavová 39

84104 Bratislava

Meno:
  Mgr. Vladimír Valentovič
Telefón:
+421 948 283 434
E-mail:
ID ponuky:
12791379

LEN: 144.-€/ mesiac! kancelária 12 m2, BA III. Nové Mesto.

144 €/mes.
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
12 m
2
Bratislava
Nové Mesto
Pluhová
pred 13 dňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

LEN: 144.-€/ mesiac! Ponúkame na prenájom kanceláriu 12 m2, Pluhová ul. BA III. Nové Mesto. Samostatná neklimatizovaná kancelária štvorcového pôdorysu sa nachádza v tehlovej zateplenej admin. budove /energ. certifikát B/.

Vybavenie kancelárií: Non stop recepcia, osobný a nákladný výťah s rampou, plávajúca podlaha, plastové okná a omietky. Optické internetové pripojenie troch poskytovateľov. K dispozícii samostatná zasadačka. Nápojové automaty, kuchynka a soc. zariadenia na každom poschodí + sprchový kút. Ponúkame nájomcom aj nábytok / stoly, stoličky, kreslá, regály a pod./ do bezplatného užívania počas doby prenájmu.

Cena: 6,50 Eur/ m2/ mesiac + energie, služby a upratovanie 5,50 Eur/ m2/ mesiac. V službách je zahrnuté aj upratovanie Vašej kancelárie. V službách je zahrnuté aj upratovanie Vašej kancelárie! Poplatok za energie, služby, klimatizáciu a upratovanie je fixný a nepodlieha zúčtovaniu na základe reálnej spotreby. Optické internetové pripojenie je v réžii nájomcu. Ceny sú uvedené bez DPH. DPH sa pripočítava len u platcov DPH. Pre neplatcov DPH sa nepripočítava k cenám nájomného ani k cenám služieb! Nájomca neplatí depozit! Parkovacie miesta vo dvore budovy LEN 360.-Eur/ rok + DPH! Kontakt: Mgr. Valentovič 0948/283434 valentovic@karinpartners.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Výťah:
áno
Počet miestností:
1

Na mape: LEN: 144.-€/ mesiac! kancelária 12 m2, BA III. Nové Mesto.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.