NA PRENÁJOM : OBCHODNÉ PRIESTORY V NS BRATISLAVSKÝ (DK OVSIŠTE)

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
90 m
2
Bratislava
Petržalka - Háje
Ovsištské nám.
pred 80 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 75 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na prenájom obchodné priestory v známom petržalskom objekte nákupného strediska Bratislavský (domu kultúry Ovsište). Priestory sú na poschodí obchodnej zóny. Nižšie uvedené sú aktuálne voľné priestory:

Priestor na 1. poschodí má 76 m2 (na foto čierny zvonku). Vlastné umývadlo, vzadu vytvorené dve miestnosti, vlastná voda aj WC. Cena je 638,- € mesačne.

Cena nájmu za mesiac pozostáva z ceny nájmu 5,- €/m2 + DPH, + cena za energie je 1.2€/m2 + DPH, V zálohách su zahrnuté úhrady za vykurovanie, vodné, stočné a ďalšie služby poskytované alebo spojené s užívaním nebytových priestorov. El. energia podľa vlastnej spotreby. Voný ihneď.

Priestor na 1. poschodí má 90 m2 (na foto stoly v strede). Vlastné umývadlo aj WC, vzadu vytvorená menšia čiatočne oddelená miestnosť, a ďalšia miestnosť vhodná ako šatňa, sklad. Cena je 756,- € mesačne.

Cena nájmu za mesiac pozostáva z ceny nájmu 5,- €/m2 + DPH, + cena za energie je 1.2€/m2 + DPH, V zálohách su zahrnuté úhrady za vykurovanie, vodné, stočné a ďalšie služby poskytované alebo spojené s užívaním nebytových priestorov. El. energia podľa vlastnej spotreby. Voľný ihneď.

Kontaktujte nás, zabezpečíme Vám obhliadku, aby ste si mohli vybrať podľa vašich potrieb. Doba nájmu je 1 rok a viac, províziu RK neplatíte. V prípade záujmu o 6 mesiacov sa platí provízia vo výške polovice ceny mesačného nájmu. Pre aktuálne voľné priestory a plánované voľné priestory nás kontaktujte ideálne mailom s informáciu na aký účel by ste mali záujem a ak sa niečo uvoľní, resp budeme vedieť že bude niečo uvoľnené v dohľadnej dobe, budeme Vás informovať ako prvých. heriban@prophet.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: NA PRENÁJOM : OBCHODNÉ PRIESTORY V NS BRATISLAVSKÝ (DK OVSIŠTE)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.