ARDENS - objekt vhodný na sídlo firmy, parkovanie!!!!!

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
255 m
2
Bratislava
Podunajské Biskupice
pred 251 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 236 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj trojpodlažný rodinný dom v dobrej, tichej a jednosmernej uličke v BA - Podunajské Biskupice. Dom je tehlový, zateplený so sedlovou strechou, napojený na všetky inžinierske siete (elektrika 220/380 V, vodovod, plyn, kanalizácia). Zavedený je internet a TV - Magio, dostupné je pripojenie na UPC. Dom bol v roku 2003 kompletne zrekonštruovaný - plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, kúrenie, radiátory, medené rozvody tepla, plávajúce laminátové parkety. V roku 2012 bol dom zateplený a urobená nová strecha. Dom má dve nadzemné podlažia a obytný suterén. Prízemie: vstupná chodbička, samostatné WC s umývadlom, priestranná obývacia izba s krbom prepojená s kuchynskou časťou a jedálňou, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a prípojkou na práčku, šatník s prechodom do garáže. V kuchyni a obývacej izbe je podlahové kúrenie.

1NP: vstupná chodba, obývací priestor prepojený s kuchyňou, spojená kúpeľňa s rohovou vaňou a WC, detská izba, veľká spálňa so vstavanou skriňou, detská izba so vstavanou skriňou a východom na balkón.

2NP: predsieň so vstavanou skriňou a východom na loggiu, veľký obytný priestor s kuchynskou časťou a priestrannou jedálňou prepojený s obývacou izbou, kúpeľňa s WC, 2x detská izba, spálňa.

všetky kuchynské linky sú robené z masívu na mieru a so vstavanými spotrebičmi. V priestoroch dvora je umiestnený drevený altánok s krbom, grilom a posedením. Vzadu je menšia úžitková záhrada. Každá bytová jednotka má samostatný vstup, schodisko je umiestnené z vonkajšej strany. Dom je vhodný na viac generačné bývanie, alebo bývanie spojené s podnikaním v kľudnej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Platba možná aj cez hypotekárny úver. ZP: 114m2, ÚP: 255m2, výmera pozemku: 414m2. Cena: 300tis. Eur. Dohoda možná!!! Podrobnejšie informácie na tel.č. 0910/122 122 - Mériová

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Garážové státie:
áno
Vyhradené parkovacie miesta:
áno
Spôsob kúrenia:
Ústredné plynové
Počet miestností:
10
Počet kúpeľní:
3
Počet WC:
3
Kuchynka:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.