Moderné kancelárie už od 19m2 až po celé poschodie (600m2)

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
40 m
2
Bratislava
Ružinov
Miletičova
pred 6 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 8 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v širšom centre Bratislavy v administratívnej budove na Miletičovej ulici. Budova má výbornú dostupnosť autom – diaľnica 5min, letisko 10min, centrum 10min.

Budova je po kompletnej rekonštrukcii. Priestory na jednotlivých podlažiach boli upravené tak, aby vyhovovali najmodernejším požiadavkám prenájmu, a aby vyhovovali nie len veľkým spoločnostiam, ale aj menším pracovným kolektívom a jednotlivcom s jednou kanceláriou. Kancelárie nie sú priechodné, ale v prípade záujmu sa dajú prepojiť a upraviť podľa požiadaviek.

Na každom poschodí sa nachádza minimálne jedna spoločná kuchynka a sociálne zariadenia. V budove je klimatizácia, recepcia so strážnou službou, vstup na kartový a kamerový systém. Nájomcom je k dispozícii na využívanie aj veľká konferenčná miestnosť. V suteréne sa nachádzajú skladové/archívne priestory. Prístup do budovy je zabezpečený 24/7.

V ponuke máme kancelárske priestory s rozlohami 19,83 m2, 30,60 m2, 39,66 m2, 40,53 m2, 60 m2, 102,77 m2, 122,04 m2 a celé poschodia (600m2)

Cena nájmu:

8,- Eur/m2 kancelárskej plochy/mesiac + DPH

4,25- Eur/m2 spoločný priestor/mesiac + DPH

Ostatné poplatky:

záloha na energie: 2,92 EUR/m2/mesiac + DPH

SBS, denné upratovanie, hygiena, revízie, prevádzka: 3,50 EUR/m2/mesiac + DPH

Celková cena s energiami a službami (kancelárska plocha): 14,42 EUR/m2/mesiac + DPH

V budove sú optické siete. Nájomníci si môžu vybrať medzi nasledovnými operátormi - TELEKOM, SLOVANET, Vnet, RAINSIDE - zmluvu s vybraným operátorom si uzatvára nájomca sám. Kancelárie je možné vybaviť nábytkom, alebo prenajať ako holo-priestor.Administratívna budova poskytuje parkovanie na vlastnom uzavretom parkovisku spolu s 58 parkovacími státiami, ktoré je zabezpečené rampami, kamerovým systémom, ako aj strážnou službou 24/7.

Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 21 rokov! Bližšie informácie nájdete aj na našej web stránke alebo nám zašlite mail s vašimi požiadavkami a my vám doporučíme pre vás vhodnú nehnuteľnosť.

bruno@kluc.sk , kluc.sk , RK Kľúč, tel.: 0902 771 976

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Klimatizácia:
áno
Výťah:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Moderné kancelárie už od 19m2 až po celé poschodie (600m2)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.