/VIDEO/ KANCELÁRSKE PRIESTORY V CVERNOVKE, KOŠICKÁ UL., RUŽINOV

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
1 m
2
Bratislava
Ružinov
Košická (časť Nivy)
pred 332 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 317 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ste pripravení konkurovať Apple Google alebo Amazon ?

Nemáme v ponuke garáže, ale lacné priestory v cvernovke. Začnite v týchto priestoroch a pokračovať môžete napríklad v nových priestoroch novej štvrti cvernovky alebo na inej exkluzívnej adrese. Pri hľadaní nebytových priestorov je poloha cvernovky s kombináciou lacného nájmu pre Vás určite správnym rozhodnutím.

Na prenájom sú k dispozícií priestory na kancelárske a skladové účely od 15 - 1000 m2 s možnosťou parkovania.

Možnosť prenajať si viacero kancelárií súčasne. Strážna služba a výťah súčasťou budovy. Sociálne zariadenia sa nachádzajú v spoločných priestoroch. V okolí kompletná občianska vybavenosť, výborná dostupnosť.

Parkovanie vo dvore budovy, prenajatie parkovacieho státia 40€/mesiac.

Pre návštevy je parkovanie bezproblémové.

Cena za nájom - 5,50 Eur/m2/mesiac.

Cena za služby - 2,50 Eur/m2/mesiac.

Priestory v AB sú v súčasnosti určené nenáročným klientom, pre podnikateľov a ich spoločnosti, ktoré tu môžu mať svoje sídlo, pobočky, zastúpenie, pre záujemcov , ktorí v podnikaní začínajú, alebo pre fyzické osoby, ktoré sa chcú venovať svojim aktivitám a nemajú doma na to priestor.

V budovách je široké zastúpenie nájomníkov od „start-upovej“ komunity, výrobné spoločnosti, obchodné spoločnosti, advokáti, spoločnosti poskytujúce finančné, účtovné, čistiace služby, tlačové, taxi služba, stavebné firmy. Sú tam foto-ateliéry, školy výtvarného umenia pre deti, pre dospelých , cestovné kancelárie. Je tam sklenárstvo, prevádzka textilného vyšívania, predajňa látok, vydavateľstvo, výroba obalov a reklamných predmetov z papiera, výroba drevených produktov, poskytovateľ komplexných datacentrových a telekomunikačných služieb a ďalší. Našli si tam miesto spoločnosti s rôznym zameraním, ale aj hudobníci, výtvarníci, fotografi, divadelníci, dizajnéri, architekti, šperkárka, liečitelia a ďalší. Je to pre Vás na inšpiráciu.

Sú tam voľné priestory aj s možnosťou variability. Je tam bezpečnostná služba, schránky, výťah, na každom poschodí sociálne zariadenia a kuchynky. Spoločné priestory sa upratujú a udržiavajú v čistote. V areáli sa dá parkovať.

Kontakt: +421 901 789 818

E-mail: cvernovka@1bcr.sk

ID: 8180737

© Text je autorským dielom a majetkom 1.BRATISLAVSKĚ CENTRUM REALÍT, s.r.o.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Výťah:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: /VIDEO/ KANCELÁRSKE PRIESTORY V CVERNOVKE, KOŠICKÁ UL., RUŽINOV

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.