DELTA | Priestor na prenájom, 41m2, Kazanská - Bratislava

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
41 m
2
Bratislava
Vrakuňa
Kazanská
pred 268 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 241 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property Vám ponúka na prenájom priestor alebo možnosť odstúpenia kaderníctva na ulici Kazanská v mestskej časti Podunajské Biskupice - Bratislava. 

PRIESTOR: Výmera kaderníctva je 41m2 a nachádza sa na prízemí bytového domu. Priestor sa skladá z troch miestností, jedna je kaderníctvo, druhá miestnosť slúži ako kuchynka a tretia je kancelária + samostatné WC.  

ZARIADENIE: V kaderníctve sa nachádza klimatizácia, kreslá, práčka so sušičkou, chladnička s mrazničkou, zrkadlá, komoda + police, kancelársky stôl, vozíky na kadernícke potreby, kamerový systém a alarm.  

LOKALITA: Ponúka maximálny komfort. V okolí kaderníctva sa nachádza BILLA, Lidl, Kaufland, Tesco, DM, pošta, banky, fitness, kaviarne, reštaurácie, cukráreň, zastávka MHD, lekárne, zdravotné stredisko, školy, škôlky, nemocnica. 

Cena odstupného je 5500 € + prenájom priestoru je 700€/mesačne.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno
Počet WC:
1
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: DELTA | Priestor na prenájom, 41m2, Kazanská - Bratislava

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.