Kaviareň s potenciálom – odstúpenie prevádzky Velín Café, Brezno

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
87 m
2
okres Brezno
Brezno
Československej armády
pred 95 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 64 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DOBRÉ REALITY s.r.o. – silná slovenská realitná sieť ponúka odstúpenie prevádzky kaviarne Velín Café v Brezne, v bezprostrednej blízkosti nákupného centra S1, novovznikajúceho bytového komplexu - Rezidencia Geminy a fitness & sport centra Legia.

PREDMET PONUKY:

Zabehnutá, príjemná kaviareň s kapacitou 44 miest v interiéri + 26 miest v exteriéri (terasa), so štýlovým interiérovým zariadením, profesionálnym technickým vybavením prevádzky (výrobník ľadu, frapovač, odšťavovač, sódovač, čapovacie zariadenie, mixér, kávovar, mlynček, chladiaca vitrína), stabilnou klientelou a bezproblémovým parkovaním.

Kaviareň poskytuje okrem kvalitnej kávy tiež vybraný sortiment studených a teplých nápojov, cukrárskych výrobkov, studených a teplých jedál, rýchle občerstvenie (vrátane donášky), či raňajkové menu.

Prevádzkovaná je od októbra 2020 a spĺňa všetky požiadavky a kritéria (hygiena, požiarne smernice a iné) pre ďalšie pokračovanie v úspešnej prevádzke. Klimatizovaná prevádzka je pripojená na verejný vodovod, elektrickú energiu, verejnú kanalizáciu, vykurovanie v zimnom období je zabezpečené klimatizáciou.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

Kaviarenská časť (87,83 m2) s barovým pultom v kombinácii s pracovným pultom a vstavaným zariadením a spotrebičmi (chladničky, drez, umývačka), boxom na sedenie, kaviarenskými stolíkmi s kreslami, barovým stolom s barovými stoličkami a detským kútikom.

Terasa (25 m2) - záhradný nábytok a slnečníky.

Sociálne zariadenia s predsieňou - WC ženy, WC muži.

Kuchyňa

LOKALITA:

Kaviareň Velín Café sa nachádza v okresnom meste Brezno, v lokalite určenej pre obchod a služby, lokalita je tiež obytnou zónou a miestom pre športoviská.

V bezprostrednej blízkosti sa nachádza nákupné centrum S1, novovznikajúci bytový komplex Gemini a Legia fitness & sport centrum, supermarket Tesco, Billa, Kaufland, Lidl, v blízkosti niekoľkých stoviek metrov sa tiež nachádza nemocnica, autobusová a vlaková stanica, zastávky mestskej hromadnej dopravy a autobusové zastávky, hokejový, futbalový štadión a druhý novovznikajúci futbalový štadión. Táto lokalita je východiskovou pre turistické chodníky a cyklotrasy - rozhľadňa Horné lazy, kalvária, Dedečkova chata, Lazná, chránená krajinná oblasť Skalka a iné.

Dostupnosť do centra mesta je do 10 minút pešou chôdzou.

ODPORUČENIE MAKLÉRA:

Velín Café je zabehnutou, dobre situovanou prevádzkou na najfrekventovanejšom mieste v meste, dostupnou pešo, autom i autobusom. Kaviareň je príjemným miestom pre raňajky, posedenie, pracovné stretnutie v interiéri alebo exteriéri a jej potenciál ešte nedosiahol svoje hranice.

Podrobnejšie informácie o prevádzke radi poskytneme vážnemu záujemcovi.

CENA:

109 000 € (vrátane DPH). Súčasťou ceny je zariadenie kaviarne a jej technické vybavenie, ktoré je v súkromnom vlastníctve.

DOHODA NA CENE MOŽNÁ.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: Kaviareň s potenciálom – odstúpenie prevádzky Velín Café, Brezno

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.