PRENÁJOM: Administratívne priestory v objekte Sokolovňa, 299 m2, Brezno

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
299 m
2
okres Brezno
Brezno
Nábr.Dukel.hrdinov
pred 127 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 104 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

HĽADÁTE SAMOSTATNÉ ADMINISTRATÍVNE PRIESTORY V BREZNE S DOBROU DOSTUPNOSŤOU?

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka do dlhodobého prenájmu administratívne priestory v samostatnej časti polyfunkčného objektu Sokolovňa, v širšom centre Brezna, na nábreží Hrona.

PREDMET PONUKY – DLHODOBÝ PRENÁJOM, MOŽNOSŤ ODKÚPENIA

J-Z orientovaná, samostatná, 3 podlažná časť polyfunkčného objektu (bez výťahu) Sokolovňa, po kompletnej rekonštrukcii (2007/2008), v ktorej sa nachádza 6 buniek vhodných ako administratívne priestory (kancelárie + sociálne zariadenie s vlastným ohrevom teplej vody), spojovacie chodby, schodisko a podschodiskový úložný priestor (299 m2).

Táto časť má samostatný vstup, s prístupom od ulice, susediaci s areálom minigolfu, 5 parkovacích miest (ďalšie verejné sú na nábreží Hrona) a vlastný bezpečnostný systém. Priečky orientované k hlavnej sále (hale) polyfunkčného objektu Sokolovňa sú odhlučnené.

Vykurovanie, voda, el. energia a kanalizácia sú pre administratívnu časť zabezpečené centrálne, v nadväznosti na polyfunkčný objekt a odpočty spotreby energií je možné realizovať samostatnými meračmi.

ADMINISTRATÍVNE PRIESTORY SÚ NA PRENÁJOM AKO CELOK, MOŽNOSŤ ODKÚPENIA.

DISPOZÍCIA

Administratívna časť (299 m2) je prístupná samostatným vchodom, spojovacími chodbami a schodiskami. Tvorí ju 6 buniek s vlastným sociálnym zariadením (kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom, WC a ohrevom teplej vody).

2 NP: bunka 1 (24 m2) bunka 2 (31 m2), bunka 3 (32 m2).

3 NP: bunka 1 (21 m2), bunka 2 (27 m2), bunka 3 (32 m2)

LOKALITA

Polyfunkčný objekt Sokolovňa sa nachádza v širšom centre Brezna, na nábreží Hrona, v blízkosti malej železničnej stanice, minigolfu, gymnázia, synagógy, Štúrovej ulice s rodinnými domami, malými prevádzkami služieb, sídlami firiem a obchodmi. Dopravná dostupnosť (obchvat, autobusová a železničná stanica) a služby (úrady, školy, banky, kostoly, zdravotnícke zariadenia, obchody, reštaurácie, nákupné a kultúrne centrá, športové plochy a i.) sú do 5-10 minút pešej chôdze alebo autom.

Brezno je okresným mestom, centrom južnej strany Nízkych Tatier a Horehronia. Zároveň je križovatkou dopravných trás sever – juh a východ – západ.

ODPORUČENIE MAKLÉRA

Dlhodobý prenájom administratívnej časti v Sokolovni alebo odkúpenie celej administratívnej časti polyfunkčného objektu je vhodným riešením pre sídlo firmy, alebo pobočku firmy v regióne. Objekt je vhodnou investíciou pre ďalšie prenajímanie administratívnych priestorov.

Objekt si nevyžaduje výraznejšie investície, je ihneď využiteľný pre daný účel, s konkurencie schopným štandardom.

PODMIENKY PRENÁJMU

9 Eur/m2 mesačne plus energie. Pri prenájme sa hradí depozit vo výške 2 mesačného nájmu.

V PRÍPADE PRENÁJMU CELEJ ADMINISTRATÍVNEJ ČASTI JE V ZÁVISLOSTI NA DĹŽKE PRENÁJMU DOHODA NA CENE MOŽNÁ.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Alarm:
áno
Počet miestností:
15
Poschodie:
2. / 2
Počet WC:
4+

Na mape: PRENÁJOM: Administratívne priestory v objekte Sokolovňa, 299 m2, Brezno

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.