Rekreačné stredisko v Slovenskom raji v obci Dedinky

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
6653 m
2
okres Rožňava
Dedinky
pred 90 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 34 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DELTA PROPERTY vám ponúka na predaj hotel Priehrada. Výmera hotela s prístavbou je 6653m2.  Dvojposchodový hotel sa nachádza v rekreačnom stredisku, v národnom parku Slovenský raj, na brehu vodnej nádrže Palcmanská Maša. Poskytuje ubytovacie služby v 2 apartmánoch a 12 samostatných izbách s príslušenstvom s kapacitou 28 lôžok a 16 prísteliek. K dispozícii má reštauráciu, kaviareň s krbom, prístavbu, kde je možné organizovať akcie pre uzavretú spoločnosť, rehabilitačné centrum, sauna pre 10 osôb, ochladzovací bazén, vírivá masážna vaňa pre 6 osôb, solárium, miestnosť pre maséra, vonkajšiu terasu s bufetmi.

K hotelu patria  3 bufety, parkoviská pred a za hotelom. Na pozemku sa nachádzajú inžinierske siete-vodovodné, elektrické prípojky, kanalizačná žumpa, hnuteľný majetok.

Cena nehnuteľnosti je 905 000 €  + DPH stavby hotel Priehrada s prístavbou, 3 bufety, parkoviská pred a za hotelom.

Energetický certifikát nebol vystavený.

DELTA PROPERTY  je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky  a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu správnych poplatkov, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný

Na mape: Rekreačné stredisko v Slovenskom raji v obci Dedinky

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.