OBCHODNÉ PRIESTORY, PREDAJ ,PRENÁJOM V DUNAJSKEJ STREDE NA SEVER 2- V OBĽÚBENEJ ČASTI OBCHODOV

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
90 m
2
okres Dunajská Streda
Dunajská Streda
pred 246 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 215 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Chateaureality Vám ponúka na predaj , obchodné priestory v Dunajskej Strede na začiatku Sever 2 . Ide o priestory v radovej tehlovej 2 poschodovej zástavbe so všetkými IS. Zastavaná plocha je 100m2, úžitková plocha je 90 m2. Na 1. podlaží sa nachádzajú sociálne zariadenia na prvom nadzemnom poschodí sa nachádza miestnosť pre obchod , kancelária atď ako aj garáž pre prípad ukladania tovaru a prepravu zo zadnej strany do obchodu.

Na poschodí sa nachádza ďalšia miestnosť pre podnikanie . V podzemí sú tiež miestnosti na rôzne aktivity pre prenajímateľa/ rôzne miestnosti , priestor pre masáže atď/

Stavba je ideálna na prevádzkovanie akýchkoľvek služieb, obchodu či kancelárie, prípadne vrchné podlažie je možné využívať aj ako obytný priestor.

K Stavbe patria aj dve parkovacie miesta na státie pred obchodom!

Cena: 89.900 Eur .

Ak sa Vám táto ponuka zapáčila neváhajte nás kontaktovať: PhDr. Chrenko Edit majiteľka realitnej kancelárie : 0905 329 399 . Obhliadku robíme podľa Vašich požiadavok denne aj cez vikend.

Ak máte záujem o obhliadku, prípadne potrebujete viac informácii, mobilný telefón : 0905 329 399. email: chrenko@chateaureality.sk

Zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.