Na predaj podnikateľský priestor Galanta, /možnosť výmeny/

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
54 m
2
okres Galanta
Galanta
pred 241 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 236 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predaj či výmena ? IntExReal realitná kancelária ponúka podnikateľský, komerčný priestor na predaj, prípadne ponúka aj možnosť výmeny tejto nehnuteľnosti za inú. Priestor sa nachádza na 1. poschodí polyfunkčnej budovy v centre mesta Galanta, so samostatným vchodom, so sklenenými dverami, ktoré sú vybavené s vnútornými žalúziami. Výmera úžitkovej plochy je 54 m2 . V budove je výťah, podzemná garáž, non stop strážna služba SBS a kamerový systém. Využitie: sídlo firmy, komerčné, prevádzkové využitie, rôzne služby, administratívne činnosti, prevádzkové činnosti a rôzne iné .../.

Občianska vybavenosť mesta Galanta je výborná. Mesto Galanta je jedným z kultúrnych, správnych a hospodárskych centier podunajského regiónu. V rámci mesta v posledných rokoch prebieha výrazná dostavba a zástavba nových aktivít pre účely obchodu a služieb ako aj v kombinácii s bývaním..? V meste majú zastúpenie rôzne firmy, peňažné ústavy, banky, daňový úrad, colný úrad. V posledných rokoch sa rozšírila sieť predajní o automobily, elektrotechniku a výpočtovú a poľnohospodársku techniku. V súčasnosti v meste pôsobia obchodné reťazce LIDL a KAUFLAND, Billa a Tesco. Nemocnica s poliklinikou má viac ako 600 lôžok.

Zdravotnú starostlivosť poskytujú štátni a súkromní lekári v obvodných a odborných ambulanciách.

Cena: 29.990 Eur + DPH

Zaujala Vás naša ponuka? Volajte na: 0911 557?822 alebo 0902 625 115 prípadne píšte na kontakty nižšie. V rámci realitných služieb zabezpečujeme aj kompletný právny servis / poradenstvo ako aj katastrálny servis a v prípade záujmu aj finančný servis/ poradenstvo /vybavenie hypotekárneho a spotrebného úveru/.

Služby našich partnerov: - projektovanie domu, projektovanie interiérov, 3D vizualizácia, realizácia interiéru finančné poradenstvo, finančné služby.

Ďalšie naše ponuky na predaj, prenájom rôznych druhov nehnuteľností nájdete na: http://reality.intexreal.sk/, ďalšie naše služby na: www.intexreal.sk.

Kontakty:

Mgr. Edita Vörösová – IntExReal

Edita Vörösová, Mgr.

home stager, realitný poradca

+ 421 911 557?822, 0911 557?822

+ 421 902 625 115, 0902 625 115

e - mail: info@intexreal.sk

web: reality.intexreal.sk

web: www.intexreal.sk

Facebook: http://www.facebook.com/IntExReal

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.