Exkluzívne PNORF – výrobná hala s úž. plochou 1200 m2 a pozemkom 3369 m2, Hlohovec

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Vyrobné priestory

Úžitková plocha:  
1200 m
2
okres Hlohovec
Hlohovec
Nitrianska
pred 136 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 107 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj výrobnú halu s úžitkovou plochou 1200 m2 a pozemkom s výmerou 3369 m2 vo výrobno - obslužnej zóne mesta na Nitrianskej ul. v Hlohovci.

Nehnuteľnosť je postavená zo 45 cm tehly, vnútorné priečky v prednej časti, ktorá tvorí jej príslušenstvo, sú sadrokartónové a podlaha v hale je betónová. Strop je zložený so sadrokartónu, dosák, izolácie a plechovej strechy. Objekt má dĺžku 80 m, šírku 15 m a výšku 3,85 m. Hala má štyri vstupy. Z prednej časti pre zamestnancov a na pravej strane sú dve automatické brány a bezpečnostný únikový východ pre zamestnancov.

V ostatnom čase medzinárodná spoločnosť vyrábala v objekte káblové zväzky pre automobilový priemysel. Nehnuteľnosť je pripojená k štandardným dodávateľom energií. Prípojka obecnej vody je na pozemku. Zahraničný výrobca káblov napojil objekt na úžitkovú vodu z vŕtanej studne.

Aktuálna dispozícia príslušenstva haly: vstup, chodba, vpravo sa nachádza schodisko na II. NP, ďalej kuchyňa s jedálňou. Vľavo sú šatne pre ženy s toaletami a sprchami, za nimi obdobné priestory pre mužov. Na II. NP sa nachádza kancelária s kúpeľňou a samostatnou toaletou.

Ohrev vody, vykurovanie kancelárie a priestorov pre zamestnancov zabezpečuje plynový kotol a vykurovanie haly nástenné plynové kachle.

Nehnuteľnosť stojí na rovinatom pozemku so šírkou 34 m. Parkovisko pre zamestnancov a klientov sa nachádza pred objektom. V prípade záujmu alebo potreby je možné dokúpiť k nehnuteľnosti pozemky za halou vo výmere 8579 m2. Nehnuteľnosť je okamžite k dispozícii.

P n o r f

r e a l

e s t a t e:

p r o f e s i o n á l n e

p r á v n e

a

r e a l i t n é

s l u ž b y.

V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. 0904 825 980 alebo na email: pnorf.realestate@hotmail.com.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Spôsob kúrenia:
Ústredné plynové
Počet hál:
1
Nakladacia rampa:
áno
Sociálne zariadenie:
áno
Elektrina:
áno
Plyn:
áno
Voda:
áno

Na mape: Exkluzívne PNORF – výrobná hala s úž. plochou 1200 m2 a pozemkom 3369 m2, Hlohovec

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.