TOP INVESTÍCIA NA PREDAJ

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
12819 m
2
okres Rimavská Sobota
Hubovo
pred 175 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 85 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID:012-18-ANO: Ponúkame Vám vynikajúcu investičnú príležitosť v podobe monumentálnej nehnuteľnosti situovanej cca 3 km od obce Hubovo, v lone prírody na okraji Rimavskej kotliny a východnej časti Cerovej vrchoviny, v dolinke Hubovského potoka. Tu sa nám ponúka nádherná prírodná scenéria v každom ročnom období. Približne 1,5 km od objektu sa nachádza krásne prírodné jazero a asi 20 km sa nachádzajú jódové kúpele Číž.

Táto nehnuteľnosť ponúka všetky možnosti komerčného využitia, či už ako nadštandardné bývanie pre mobilných seniorov s kompletnými službami a možnosťou pestovania a chovu, alebo horský penzión s rôznymi sezónnymi podujatiami, alebo ako poľovnícke sídlo, škola v prírode, zotavovňa, relaxačné centrum či kongresové centrum, ale v neposlednom rade môže slúžiť aj na vlastné účely ako rezidencia v prírode s neodolateľným výhľadom, pokojom a tichom. Budova prešla čiastočnou rekonštrukciou, niektoré podlahy boli vybetónované, steny vystierkované, stropy znížené /sadrokartónové/, boli osadené nové interiérové drevené dvere, zrekonštruované komíny a v celom objekte bola vymenená elektroinštalácia s prípojkou na 230/400V. Strecha je pokrytá kvalitným hrubým pozinkovaným plechom.

Budova má 2 poschodia, podkrovie a suterén. V centre prvého poschodia sa nachádza spoločenská resp. kongresová miestnosť s predprípravou na kozub/krb a aj rohové krbové kachle, 10 izieb a 2 kúpeľne s toaletami. Druhé poschodie ponúka 8 izieb a 2 kúpeľne s toaletami. V podkroví sú 2 menšie izby vhodné na kancelárie, šatne pre personál alebo masážne priestory s dvomi prídavnými podkrovnými priestormi. V každej izbe aj v miestnostiach sa ponúka možnosť pripojenia krbových kachlí alebo piecky, keďže v každej izbe je k dispozícii vývod do komína. Na oboch podlažiach sa dajú poskytnúť 2 samostatné apartmány alebo bytové jednotky minimálne s 3 izbami, vlastnou kúpeľnou a samostatným WC.

Celá budova je podpivničená, v suteréne sa nachádza priestranná kuchyňa s prídavným skladom surovín a výdajným okienkom do jedálne. Jedáleň s kapacitou cca 33 miest so sociálnou miestnosťou, technická miestnosť, miestnosť vhodná na výdajňu bicyklov, kolobežiek, práčovňa so žehliarňou s dvoma vchodmi, pričom jeden z vchodov je situovaný priamo k schodiskovej časti interiéru, a iné priestory.

Status: vlastníctvo: osobné, celková rozloha: 12819m², zastavaná plocha /oplotená/: 4049m², priľahlý pozemok /neoplotený/: 8770m², úžitková plocha: 840m²

Vybavenie: Konštrukcia: tehlová, podlahy: betón, palubovka, betónová dlažba, parkety, okná: pôvodné drevené, el. napätie 230/400V, vodovod, 2x studňa, kanalizácia: žumpa, vykurovanie: lokálne-pevné palivo, prístupová cesta spevnená, poľná. Cena 131 000 € v prípade seriózneho záujmu sme ochotní pristúpiť k ďalšej dohode.

Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii

Na mape: TOP INVESTÍCIA NA PREDAJ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.