NOVÉ - MODERNÉ PRIESTORY NA PRENÁJOM

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
40 m
2
okres Humenné
Humenné
Nemocničná
pred 139 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 77 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE.

Ak poskytujete služby medicínske, estetické, masérske, obchodné, alebo so zameraním na poskytovanie poradenstva či iných služieb, ponúkame vám na prenájom nadštandardné priestory, nachádzajúce sa na jednej z najfrekventovanejších ulíc v Humennom ( Nemocničná ).

Dvojpodlažná, moderná novostavba, je situovaná v susedstve známej humennskej kliniky ORL a Malej polikliniky s priamym vstupom od hlavnej cesty. Na prízemí predmetnej budovy sa nachádza lekáreň a MOM. Na poschodí je ambulancia estetickej medicíny.

V ponuke na prenájom je priestor s označením 206 a 207, pozostávajúci z dvoch spojených miestností, vzájomné oddelených dverami. Každá z miestnosti disponuje vlastným umývadlom. Celková rozloha ponúkaného priestoru je 40 m2. Cena nájmu je vecou korektnej dohody. ( Možnosť prenajatia len jednej z miestností.)

Pre ďalšie informácie ma kontaktujte prosím v pracovných dňoch v čase od 9.00 - 18.00 hod. .

Som profesionálny realitný maklér. V spolupráci s mojimi kolegami z odboru právneho, ekonomického a hypotekárneho som pripravená riešiť všetky vaše otázky týkajúce sa nového bývania, predaja, alebo prenájmu vašej nehnuteľnosti. Zbavte sa neistoty, rizika a množstva vybavovačiek a preneste ich na profesionálov, ktorí sú pripravení v tomto náročnom procese vás v plnej miere zastúpiť.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový

Na mape: NOVÉ - MODERNÉ PRIESTORY NA PRENÁJOM

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.