Kancelárske priestory, Kalameny

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
373 m
2
Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Ružomberok
Kalameny
pred 24 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 9 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj zrekonštruovaný polyfunkčný objekt s plne funkčným a zariadeným barom a so 4i bytovou jednotkou v obci Kalameny. Ide o jednopodlažný objekt s neobytným podkrovím, ktorý je rozdelený na obytnú časť a časť v ktorej je aktuálne prevádzkovaný bar. Nebytový priestor (bar) má cca 211 m2, obytný priestor cca 190 m2 - ktorý je nadštandartným 4 izbovým bytom. Dom bol postavený v roku 1890, rekonštruovaný v roku 2016, kolaudovaný v r.2017, z 2/3-ín je podpivničnený. Stavba je postavená z tufu, tehly a yporu, objekt je zateplený, strecha je sedlová pokrytá plechovou krytinou (rekonštrukcia pred 15 rokmi), okná sú plastové, podlahy plávajúca podlaha a keramická dlažba, kúrenie v celom objekte je ústredné plynové, kondenzačný kotol, v byte je kúrenie podlahové so samostatným termostatom, alternatíva - kúrenie krbom (prieduchy v dvoch izbách) + pec na pevné palivo, odpad odvedený do vlastného septiku.IS: vodovodná, elektrická a plynová prípojka.

Dispozične:Suterén: pivnica s klenbovým stropomNebytový priestor pozostáva: zo vstupnej chodby, samotného posedenia s barom, zázemie, sociálne zariadenia, sklady, oddychová herňa s biliardom, šípkami, stolovým fotbalom.Obytný priestor pozostáva z: chodby, kúpeľne s WC, obývacej izby s kuchyňou a krbom a 3x obytnej miestnosti.

Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku o rozlohe 373 m2, ktorý je vo vlastníctve obce, s ktorou má nájomca uzatvorenú nájomnú zmluvu do 31.12.2050.Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza v blízkosti kúpeľ Lúčky tiež aquaparku Bešeňová.

Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Alarm:
áno
Spôsob kúrenia:
Lokálne palivové
Počet miestností:
5
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Internet:
áno

Na mape: Kancelárske priestory, Kalameny

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.