741m2 hala s prístreškom v obci Kátov

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Skladové priestory

Úžitková plocha:  
1 m
2
okres Skalica
Kátov
pred 97 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 93 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality vám ponúka halu s prístreškom v obci Kátov neďaleko mesta Holíč.

Jedná sa o samostatne stojaci objekt - Hala - v evidencii katastra nehnuteľností vedená ako hospodárska budova, v uzavretom dobre prístupnom areáli ROD Skalica, na okraji obce Kátov, s možnosťou napojenia na všetky inžinierske siete v budúcnosti s možnosťou vytvorenia samostatného vstupu k objektu. Zastavaná plocha je 15,20*32,45 + 7,53*32,45 = 741,0 m2 . Nakoľko konštrukčný rozmer zvislých nosných prvkov je viac ako 10 m a obstavaný priestor nadzemnej časti objektu je viac ako 2/3 obstavaného priestoru celkom, jedná sa o objekt hala s prístreškom ktorý oceňujem ako prevádzkový objekt murovanú halu podľa obstavaného priestoru.

Objekt je uložený na betónových základových pásoch s vodorovnou izoláciou proti vlhkosti, obvodové murivo je murované z keramických tvárnic na hrúbku 30 cm s vonkajšej strany obložený hliníkovými panelmi s tepeľnou izoláciou hr. 100 mm, strešná konštrukcia je z kovových priehradových väzníkov sedlového tvaru s predĺžením nad prístreškom, ktorého obvodová konštrukcia je vlnitý pozinkovaný plech na kovovej konštrukcií bez zateplenia, v hale je vytvorený zavesený strop tvorený pozinkovaným vlnitým plechom s tepelnou izoláciou minerálna vata hr. 10 cm, strešná konštrukcia je zo sedlových väzníkov s krytinou vlnitý pozinkovaný plech na drvenom latení.

Vstup do objektu je veľko-rozmerovými dvojkrídlovými kovovými bránami, v ktorých sú osadené aj vstupné kovové dvere. Objekt je prejazdný, hala je rozdelená zhruba v polovici murovanou priečkou s možnosťou prechodu dvojkrídlovou bránou s plechovou výplňou. a v zadnej štítovej stene je taktiež veľko-rozmerová dvojkrídlová brána. Podobne je prejazdný aj prístrešok, ktorý je bez stropnej konštrukcie s dvoma jednokrídlovými velkorozmerovými bránami. Prístrešok je z halou prepojený dverami, a prístrešok má dve úrovne podlahy, predná časť je so zníženou podlahou o cca 0,80 m s prístupom po betónovej rampe, zadná časť je s podlahou na úrovni podlahy haly..

Podlaha v objekte je betónová, rozvod elektroinštalácie svetelná aj motorická s ističmi a rozvádzačmi na pripojenie technologických zariadení, v objekte je rozvod vzduchotechniky, momentálne nefunkčný, ale po repasácii ohrievacieho agregátu je možné vzduchotechniku využívať.

Objekt bol postavený okolo roku 1987, v rokoch 2016 - 2017 bol objekt rekonštruovaný a modernizovaný , realizáciou zateplenia obvodového plášťa a stropu, repasáciou brán a vstavbou vnútorných uzavretých skladov.

Vzdialenosť k zastávke hromadnej dopravy je cca 400 m. Vzdialenosť do centra obce je 500 m.

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Radovan Rothacker

RADO Reality Group

Tel.: +421905635073

E-mail: rothacker@radoreality.sk

FB: Reality ZS

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Voda:
áno

Na mape: 741m2 hala s prístreškom v obci Kátov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.