Obchodné priestory blízko centra mesta - odporúčame.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
195 m
2
okres Kežmarok
Kežmarok
Priekopa
pred 250 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 245 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj prevádzkovú budovu v Kežmarku – bližšie centrum mesta. Dostupnosť priamo s MK s kombináciou spevnenej komunikácie. Budova je na pozemku o výmere 306 m2, pozemok je oplotený a uzamykateľný. Úžitková plocha budovy je 195 m2.

Budova má vlastnú nakladaciu rampu priamo z ulice a dispozičné riešenie je: sklad, kancelária, chodba, kuchynka, WC, malá kancelária a príručný sklad. Táto dispozícia určite ponúka rôzne riešenia využiteľnosti, napr. malej výrobnej alebo servisnej prevádzky. Je napojená na všetky prípojky: voda - obecný vodovod, kanalizácia - obecný rozvod, elektrina 220/380 V a plynová prípojka. Okná sú pôvodné drevené, okrem príručného skladu kde sú nové plastové okná. Podlahy sú z keramickej dlažby, v kancelárií pokryté vkusným kobercom. V prvom sklade sú keramické obklady stien. Vchodové dvere plastové. Kúrenie je ústredné s plynovým kotlom, teplá úžitková voda súbežne s ústredným kúrením. Budova je súčasnej dobe v plnej prevádzke.

Odporúčame záujemcom, ktorí chcú podnikať skoro v centre mesta, vo veľmi dobrej a dostupnej lokalite. Dostupnosť do centra mesta 5 minút peši, blízkosť všetkých potrebných úradov a obchodov. Pôvodná cena 70 000,-€ a možnosť ďalšej dohody.

Všetky bližšie informácie získate a obhliadku dohodnete v našej realitnej kancelárií REALITY TATRY, budova MONACO, ul. Francisciho 22, Poprad a na tel. čísle 0911 132 507. Ďalšiu aktuálnu ponuku nájdete na našej stránke www.realitytatry.sk alebo www.realitypopradtatry.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené

Na mape: Obchodné priestory blízko centra mesta - odporúčame.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.