Kontaktné údaje

agentúra alpia, s.r.o.

A. Kmeťa 24

03601 Martin

Meno:
Jaroslav Polách
Telefón:
+421 905 795 565
E-mail:
ID ponuky:
32784

Kancelárske priestory, Komárno, Komárno, Záhradnícka

2 208 €/mes.
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
160 m
2
okres Komárno
Komárno
Záhradnícka
pred 10 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte ideálne miesto pre svoje podnikanie v strategickom a živom centre mesta? Ponúkame na prenájom špičkové obchodné priestory na prízemí administratívnej budovy Next Záhradnícka 10, Komárno, ktoré kedysi slúžili na účely banky.

Čo ponúkame:

- Strategická lokalita: Obchodné priestory sa nachádzajú v polyfunkčnej budove priamo v centre mesta, s výbornou dostupnosťou a viditeľnosťou.- Priestrannosť a komfort: Ponúkaný obchodný priestor má úžitkovú plochu 160m^2, poskytujúc dostatok priestoru pre váš obchod, kancelárie alebo služby.- Kompletné vybavenie: K dispozícii sú vlastné dámske, pánske WC a kuchynka, ako aj centrálny kamerový systém pre vašu bezpečnosť.- Pohodlie a dostupnosť: V budove je výťah, a pre vašich klientov a zamestnancov máme pripravených 15 vyhradených parkovacích miest pre kancelárie a 10 parkovacích miest pre návštevníkov.- Nonstop správa budovy: Správca budovy je k dispozícii nonstop, pričom možnosť optického pripojenia internetu zaručuje neprerušovanú online prítomnosť vašej firmy.- Prístup 24/7: Vaše kancelárie budú k dispozícii 24 hodín denne, 7 dní v týždni, čo vám umožní flexibilne plánovať svoj pracovný čas.

Finančné podmienky:

Cena prenájmu je stanovená na 11,50 €/m2 bez DPH s réžiou. Platí sa 2 mesačná kaucia, čo zaručuje váš komfort a bezpečnosť.

Prečo si vybrať práve nás?

Naše obchodné priestory predstavujú ideálne riešenie pre každého, kto hľadá reprezentatívne a strategicky umiestnené miesto pre svoje podnikanie. Vďaka vynikajúcej polohe, modernému vybaveniu a komplexným službám poskytujeme všetko, čo potrebujete pre úspešný rozvoj vášho biznisu.

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0905 795565. Tešíme sa na vašu návštevu a spoluprácu.

Objavte potenciál týchto obchodných priestorov pre váš biznis ešte dnes!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhradené parkovacie miesta:
áno
Klimatizácia:
áno
Výťah:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Kuchynka:
áno
Internet:
áno

Na mape: Kancelárske priestory, Komárno, Komárno, Záhradnícka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.