Kontaktné údaje

VRK REAL PLUS

Hutnícka 22

04001 Košice

Meno:
Jana Novakovská
Telefón:
0917 969 909
E-mail:
ID ponuky:
764

OBCHODNÉ PRIESTORY, JALTSKÁ, KOŠICE - DARGOVSKÝCH HRDINOV

10 €/m2/mes.
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
1331 m
2
Košice
Dargovských hrdinov 
Jaltská 
pred 10 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 6 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom obchodné priestory na Jaltskej ulici v OC Torysa, na sídlisku Furča, Košice - Dargovských hrdinov.

Na 1. poschodí sa nachádzajú priestory vo výmere 521 m2, ktoré sa dajú označiť LED boxom. Majú keramickú dlažbu, chladiaci box, dennú miestnosť, výlevku, 2 x WC, sklad, vzduchotechniku, klimatizovaný priestor, zadný prístup k rampe, bezpečnostné dvere. Tieto priestory sú voľné IHNEĎ. Cena prenájmu je 10,- €/m2/mesačne bez DPH + réžia.

Na 1.poschodí sa nachádzajú aj priestory vo výmere 389,60 m2, ktoré sa tiež dajú označiť LED boxom. Majú keramickú dlažbu, výlevku, 1 x WC, sklad, kanceláriu a dennú miestnosť, klimatizovaný priestor, zadný prístup k rampe. Tieto priestory sú voľné IHNEĎ. Cena prenájmu je 10,- €/m2/mesačne bez DPH + réžia.

Na prízemí sa nachádzajú priestory vo výmere 250 m2 (kedysi kasíno), ktoré  majú výborný prístup od parkoviska. Disponujú skladom, 2 kanceláriami, 2 predajnými plochami a prerobeným sociálnym zariadením. Tieto priestory sú voľné IHNEĎ. Cena prenájmu je 10,- €/m2/mesačne bez DPH + réžia.

Na prízemí sa nachádzajú aj priestory vo výmere 170 m2 (kedysi cukráreň), ktoré  majú výborný prístup od parkoviska. Disponujú skladom, veľkým otvoreným priestorom a prerobeným sociálnym zariadením a novou podlahou. Tieto priestory sú voľné IHNEĎ. Cena prenájmu je 10,- €/m2/mesačne bez DPH + réžia.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii

Na mape: OBCHODNÉ PRIESTORY, JALTSKÁ, KOŠICE - DARGOVSKÝCH HRDINOV

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.