Posledný priestor s výkladom, 96 m2, Dominikánske námestie

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
96 m
2
Košice
Staré Mesto
Dominikánske nám.
pred 80 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 77 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na prenájom priestory v úplnom centre Košíc, v novovybudovanom polyfunkčnom objekte Stará tržnica, ktorý sa nachádza priamo v srdci starého mesta, na Dominikánskom námestí. Trh na Dominikánskom námestí bol založený v 19. storočí a je to malebné a autentické miesto, kde sa dlhé roky stretávajú Košičania, aby si nakúpili ovocie, zeleninu a iné domáce produkty.

Polyfunkčný objekt Stará tržnica je trojpodlažný, situovaný na rohu Dominikánskeho námestia a Hradbovej ulice. Južná fasáda objektu je v priamom dotyku s Dominikánskym námestím, v severnej časti pozemku sa nachádza súkromné parkovisko, ktoré bude využívané prevádzkovateľmi priestorov.

Pozrite si video k tejto ponuke skopírovaním tohto linku: https://youtu.be/BnOxACaRYmI

Na 1. nadzemnom podlaží objektu je navrhovaných osem obchodných priestorov s celkovou plochou 735 m2. Každý z priestorov má vlastné hygienické zázemie a skladové priestory so vstupom zo súkromného parkoviska so zásobovacou nikou. Vstup do priestorov je navrhovaný priamo z Dominikánskeho námestia, pričom každý priestor má celo sklenený výklad, orientovaný do námestia. Priestory sú v rozlohe od 22 m2 do 215 m2. Posledný obchodný priestor aktuálne voľný na prenájom je v rozlohe 96 m2 (priestor s číslom 1.04).

Na 2. a 3. nadzemnom podlaží sú navrhované priestory obchodu, služieb a administratívne priestory. Vstup do priestorov je možný dvomi schodiskami v náprotivných rohoch objektu, budova taktiež disponuje výťahom, čiže je tu možnosť bezbariérového vstupu. V súčasnosti sú priestory pripravené na odovzdanie, kolaudácia objektu práve prebieha a mala by byť dokončená v priebehu mesiaca november 2022. Priestory sa ponúkajú na prenájom v štádiu holo priestor, je potrebné si individuálne dokončiť interiér priestoru a jeho zariadenie.

Materiálovo je objekt zhotovený z vysoko kvalitných tehál so zateplením vo vnútri tehly, čo poskytuje užívateľom objektu maximálny komfort "zdravého domu" bez zateplenia, pričom objekt spĺňa najprísnejšie kritéria energetickej náročnosti objektu v triede A1, čo automaticky znižuje náklady na prevádzku budovy a jednotlivých priestorov. Prínosom projektu je aj vonkajší dvor, na ktorom je umiestnené parkovisko. Tento dvor je poňatý ako niekdajšia kláštorná záhrada s centrálnou zatrávnenou plochou so stromami a lavičkami, čo vytvára príjemný priestor pre odpočinok počas rušného dňa.

Okná budú zhotovené z momentálne najkvalitnejšieho variantu na trhu, ktorým je drevohliník s izolačným trojsklom. Takto bude zabezpečená dostatočná tepelná a akustická ochrana pred exteriérovými faktormi. Benefitom budú taktiež vnútorné optické rozvody internetu s rýchlosťou 1GB a rozvody a inštalácie inteligencie, ktoré umožnia užívateľom diaľkový prístup k ovládaniu prenajatého priestoru (vypnutie a zapnutie osvetlenia, kúrenia, kontrola mesačnej spotreby energií, umožnenie vzdialeného prístupu do objektu formou jednorazového PIN kódu a pod.). Samozrejmosťou sú podružné merače energií pre každý priestor samostatne.

Návrh taktiež počítal s pozíciou vedľa umiestneného kultúrneho centra Veritas, ktoré disponuje vlastnou kaviarňou s exteriérovou terasou, galériou, zasadacou miestnosťou so strešnou terasou či kinosálou s výsuvným hľadiskom. Prepojenie týchto dvoch priestorov otvorí nájomníkom nové možnosti usporadúvania väčších akcií (rokovania, obchodné stretnutia) aj mimo vlastný prenajatý priestor, čím sa šetrí plocha, ktorú spravidla každý administratívny priestor vyčleňuje pre rokovaciu časť. Tieto priestory budú vzájomne prepojené na druhom nadzemnom podlaží, teda vstup do centra Veritas bude umožnený bez nutnosti opustiť Polyfunkčný objekt.

V bezprostrednej blízkosti objektu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, doslova po pár krokoch nájdete reštaurácie, kaviarne, bary a prevádzky rôzneho charakteru.

V prípade Vášho záujmu o obhliadku priestorov ma kontaktujte, Ing. Katarína Kočíková, 0905 190 720 , Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Klimatizácia:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Posledný priestor s výkladom, 96 m2, Dominikánske námestie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.