DUPOS - Príprava 4. kola dražby ohybárne (haly, sklady, kancelárie) - Košice, Šaca

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Vyrobné priestory

Úžitková plocha:  
4658 m
2
Košice
Šaca 
Bočiarska 
pred 187 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 182 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Adresa: Košice-Šaca, ul. Bočiarska č. 626

Cena stanovená znaleckým posudkom: 304 000 eur

Prevádzková stavba - ústredná ohybáreň s.č. 626 na p.č. 360/2:

Jedná sa o výrobnú halu. Hala na základe potvrdenia o veku jednotlivých objektov bola vybudovaná v roku 1963. V čase obhliadky je hala mimo prevádzky s poškodenou strechou odpojená od ELI, vodovodu, bez pripojenia zemného plynu. Na základe zistenia pri obhliadke je hala dlhšiu dobu mimo prevádzky bez vykonanej údržby. Vstup do oceňovanej haly je zo západnej strany cez otváracie brány kovovej konštrukcie s plechovou výplňou z úrovne okolitého terénu. Oceňovaná hala pozostáva z troch lodí na jednom nadzemnom podlaží o rozpone 3x 18 m a v druhom smere v module 6x6 m, pričom v každej z nich je žeriavová dráha. Ohodnocovaná hala je založená na ž. betónových základových pätkách spojených základovými pásmi s vodorovnou izoláciou proti vode. Strecha haly je trorená nosnou konštrukciou s drevených lepených väzníkov na ktorých sú nosné drevené panely s tepelnou izoláciou a lepenkovou krytinou, ktorá je na viacerých miestach poškodená a tým sa znehodnocujú ďalšie konštrukcie. Zvislé nosné konštrukcie objektu tvorí prefabrikovaná žb. stĺpová konštrukcia s hlavicami na uloženie lepených drevených väzníkov. Objekt má možnosť napojenia na inžinierske siete: vodovod, kanalizácia, NN prípojka a plynová prípojka, ktoré sú v čase obhliadky odpojené nefunkčné. Hala v čase obhliadky je v značne poškodenom stave so zatekajúcou až deravou strechou, nevyužívaná, mimo prevádzky. Poškodené konštrukcie sú pri ohodnotení vyjadrené percentom poškodenosti.

Budova - sociálny prístavok k ústrednej ohybárni na p.č. 360/2:

Sociálny prístavok sa nachádza pred výrobnou halou ústrednej ohybárne z juhovýchodnej strany. Na základe potvrdenia o veku jednotlivých objektov bola budova vybudovaná v roku 1970. Budova v čase obhliadky je mimo prevádzky so značným poškodením jednotlivých konštrukcií, bez celkovej okamžitej rekonštrukcie neschopná ďalšej prevádzky. Dispozičné riešenie jednotlivých podlaží budovy je nasledovné: v 1.NP sa nachádzajú šatne a sociálne zariadenia A v 2.NP sa nachádzajú kancelárie, archív, zasadačka a chodba. Vstup do 1.NP budovy je priamo z výrobnej haly, vstup do 2.NP je cez vonkajšie oceľové schodisko s nástupnicami z dosák s prístupom z južnej lode haly. V čase obhliadky je budova nevyužívaná ( mimo prevádzky ) so značným poškodením. Budova je založená na železobetónových základových pätkách s vodorovnou izoláciou proti vode. Zvislé nosné konštrukcie objektu sú murované z pórobetónových tvárnic a pálených tehál. Strecha objektu plochá s nosnou časťou z prefabrikovaných panelov s rovným podhľadom pokrytá živičnou krytinou s jednostranným spádom do vonkajších zvodov a žľabov z pozinkovaného plechu. Priečky a výplňové murivo je murované z pálených tehál. Rozvody ELI v budove garáží sú svetelné v čase obhliadky poškodené, nefunkčné odpojené.

Budova údržbárskej dielne s.č.626 na p.č. 360/2:

Na základe potvrdenia o veku jednotlivých objektov bola budova vybudovaná v roku 1970. Vstup do dielne cez otváracie vráta kovovej konštrukcie s plechovou výplňou. Budova pozostáva z dvoch miestnosti: dielňa a plynová kotolňa. V čase obhliadky podľa zistenia znalcom pri obhliadke je budova nevyužívaná ( mimo prevádzky ) s poškodením jednotlivých konštrukcií a s poškodením kotla.

Budova skladov ohybárne s.č.626 na p.č. 360/2:

Na základe potvrdenia o veku jednotlivých objektov bola budova vybudovaná v roku 1970. Vstup do skladov cez dvere zo severnej strany a cez vráta z južnej strany kovovej konštrukcie s plechovou výplňou. Budova pozostáva z dvoch miestnosti: skladov. V čase obhliadky podľa zistenia znalcom pri obhliadke je budova nevyužívaná ( mimo prevádzky ) s poškodením jednotlivých konštrukcií a zanedbanou údržbou.

Skladová hala s.č.626 na p.č. 360/4 - sklad ocele:

Podľa zistenia pri obhliadke a podľa predloženého potvrdenia o veku jednotlivých budov od spoločnosti Hutné stavby Holding a.s. Letná 45, Košice bol sklad daný do užívania v roku 1970 .Vstup do skladu je z haly centrálnej ohybárne a z vonkajšieho prostredia otváracími bránami kovovej konštrukcie. Skladová hala pozostáva z jednej lode. V čase obhliadky a v súčasnej dobe je skladová hala dlhodobo mimo prevádzky so zanedbanou údržbou . Hala je založená na železobetónových základových pätkách s vodorovnou izoláciou proti vode. Rozvody ELI v budove garáží sú svetelné, v čase obhliadky odpojené. Údržba ohodnocovaného objektu je ku dňu obhliadky zanedbaná.

Sklad s.č.626 na p.č. 362/5:

Jedná sa o budovu pôvodne slúžiacu pre účel skladovania hutného materiálu. Podľa zistenia pri obhliadke a podľa predloženého potvrdenia o veku jednotlivých budov od spoločnosti. Hutné stavby holding a.s. Letná 45, Košice bol sklad daný do užívania v roku 1978. Vstup do skladu je cez otváraciu bránu kovovej konštrukcie s plechovou výplňou z juhovýchodnej strany budovy. V čase obhliadky a v súčasnej dobe je budova dlhodobo mimo prevádzky so zanedbanou údržbou.

Bufet s.č. 626 na p.č. 360/3:

Podľa zistenia pri obhliadke a podľa predloženého potvrdenia o veku jednotlivých budov od spoločnosti Hutné stavby holding a.s. Letná 45, Košice bol sklad daný do užívania v roku 1963. V čase obhliadky a v súčasnej dobe je budova dlhodobo mimo prevádzky so zanedbanou údržbou.

Informácie o dražbe:

číslo dražby: DD 113/2018

predmet dražby: Prevádzkové haly

Cena stanovená znaleckým posudkom: 304 000 eur

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný

Na mape: DUPOS - Príprava 4. kola dražby ohybárne (haly, sklady, kancelárie) - Košice, Šaca

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.