BC TOMÁŠIKOVA - kancelária na prenájom, 99€ vrátane energií

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
6 m
2
Košice
Sever 
Tomášikova 
pred 23 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 13 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

JOZEF TOMČO z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na prenájom kancelárske priestory v administratívnej budove na ulici Tomášikovej 35 v Košiciach.

Táto lokalita je obľúbená nie len medzi firmami z oblasti bankovníctva, práv či IT, ale aj stavebníctva či služieb. Ide o flexibilné pracovné priestory pre všetky typy firiem a projektov.

Ponúkame vám na prenájom kanceláriu č. 11 s rozlohou 6,4 m2. Budova má šesť poschodí a daná kancelária sa nachádza na prízemí. Budova má vlastného správcu, výťah, uzavreté kancelárie s vlastnými meračmi tepla a elektriny, spoločné kuchynky a sociálne zariadenia a ponúka maximálnu flexibilitu pre vaše podnikanie. Za budovou sa nachádzajú súkromne parkovacie státia, ktoré si môžete prenajať za 38€/mesačne bez DPH.

Poloha objektu vám a vašim zamestnancom poskytne plný komfort z pohľadu dopravy, nákupov či služieb. Lokalita poskytuje výborné napojenie na mestské aj diaľničné dopravné uzly a skvelú dostupnosť. Hneď vedľa budovy sa nachádza zastávka MHD, čo robí toto miesto značne frekventovaným.

Kancelária číslo č. 11 má výmeru 6,4 m2 (šírka 1,6m a dĺžka 4m) a prenajíma sa za cenu 99 € bez DPH vrátane energií a všetkých poplatkov.

V blízkosti je OD Beta s potravinami, reštaurácie, Family Gym Oáza a ďalšie služby.

Štandard priestorov:

- prístup do budovy 24/7

- otvárateľné okná

- výťah

- štruktúrovaná kabeláž

- kuchynky

- sociálne zariadenia

- bezplatná parkovacia zóna v okolí budovy

Kancelária bude pred odovzdaním vymaľovaná. V blízkej budúcnosti sa plánuje rekonštrukcia vstupnej haly. Pracovať v administratívnej budove Tomášikova znamená pracovať v blízkosti centra Košíc a využívať komfort, ktorý poskytuje funkčné prevedenie celej budovy.

Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať: Ing. Jozef Tomčo, t.č.: 0907 190 000 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Výťah:
áno
Poschodie:
6. / 6
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: BC TOMÁŠIKOVA - kancelária na prenájom, 99€ vrátane energií

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.