NA PRENÁJOM 10 KANCELÁRIÍ S 10 PARK.MIESTAMI, ČÁRSKEHO, SEVER

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
260 m
2
Košice
Sever 
Čárskeho 
pred 91 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 83 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DIANA JIRKOVSKÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na prenájom krásne kancelárske priestory vo vysokom štandarde na celom 3.poschodí kompletne zrekonštruovanej budovy využívanej na administratívne účely v širšom centre Košíc, na Čárskeho ulici.

Budova ponúka priestory s celkovou prenajímateľnou plochou 780 m² na 3 nadzemných podlažiach a je ľahko dostupná vďaka napojeniu na jednu z hlavných dopravných tepien, Hlinkovu ulicu.

Momentálne je k dispozícii celé 3. poschodie o výmere 260 m², ktoré pozostáva z 10 kancelárií (každá má cca 18 m²) a sociálnych zariadení. 6 kancelárií je úplne samostatných a dve kancelárie sú prepojené dverami s vedľajšími kanceláriami, dajú sa teda využiť ako samostatné kancelárie alebo ako 2 čiastočne otvorené priestory (viď pôdorys). Všetky kancelárie majú vlastnú klimatizačnú jednotku.

Štandard priestorov:

Otvárateľné okná so žalúziami

Kazetový strop

Internet

Klimatizácia

Osobný výťah

Bezbariérový prístup do budovy 24/7

Bezpečnostné kamery

Vlastný vchod na čip

Vstup do areálu budovy je cez rampu na diaľkové ovládanie. Na pozemku sa nachádzajú vyhradené parkovacie miesta pre 10 osobných vozidiel. K dispozícii sú aj 2 parkovacie miesta pred budovou.

Nájom 8 €/m²/mesiac + médiá

Cena 1 parkovacieho miesta: 30 €/mesiac

Všetky ceny sú bez DPH. Priestory sú k dispozícii ihneď. Prenajíma sa celé poschodie v celku.

Nehnuteľnosť je situovaná 10 min od centra mesta. Lokalita prináša výhodu rýchlej dosiahnuteľnosti služieb, úradov, kultúrnych i vzdelávacích inštitúcií. Poloha budovy umožňuje jednoduchú dostupnosť rýchlostných ciest do všetkých smerov, hlavne na diaľnicu do Prešova. V pešej dostupnosti sa nachádzajú zastávky autobusov a trolejbusov, obchody, reštaurácie, pošta.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 406 460 – Ing. Diana Jirkovská – certifikovaný realitný maklér NARKS

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Klimatizácia:
áno
Výťah:
áno
Poschodie:
3. / 3
Počet kúpeľní:
1

Na mape: NA PRENÁJOM 10 KANCELÁRIÍ S 10 PARK.MIESTAMI, ČÁRSKEHO, SEVER

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.