NA PRENÁJOM - KANCELÁRIE V STAVE HOLOPRIESTOR 209 m2 - TOMÁŠIKOVA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
209 m
2
Košice
Sever 
Tomášikova 
pred 83 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 78 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Martina Benediková z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na prenájom kancelárske priestory v administratívnej budove na rohu ulice Tomášikova a Národná Trieda (Tomášikova 35).

Táto lokalita je obľúbená nie len firmami z oblasti bankovníctva, práv či IT, ale aj stavebníctva či služieb. Ide o flexibilné pracovné priestory pre všetky typy firiem a projektov.

Uvedená kancelária má rozlohu 209,67 m2 je za cenu 1467€ + DPH/mesiac + 587€/energie + DPH. Nachádza sa na prvom poschodí s výťahom. Je rozčlenená na niekoľko miestností ako môžete vidieť v priloženom pôdoryse.

Kancelária sa prenajíma v stave holopriestoru ako vidíte na fotkách. Priestor prešiel nasledovnou rekonštrukciou: nová elektroinštalácia, rozvody vody a odpadu, repasované okná, omietky a náter, predpríprava na kamerový systém, betónový poter na podlahe, svietidlá (budú dokončené), možnosť inštalovať klimatizáciu.

Priestor je slnečný a vzdušný vďaka vysokým stropom (3,20m). Poskytuje možnosť realizovať sa novým nájomníkom, aby si ho dokončili podľa vlastných predstáv. Radi poskytneme aj vizualizácie nábytku od stolára so zameraním.

Jednou zo základných priorít pri prenájme administratívnych priestorov je parkovanie nájomcov či ich hostí. Preto ponúkame možnosť prenajať si parkovacie miesta pre maximálny komfort. Budova sa však nachádza mimo platenej zóny za parkovanie, takže klienti môžu v okolí parkovať bezplatne.

Poloha objektu Vám a Vašim zamestnancom poskytne plný komfort z pohľadu dopravy, nákupov či služieb. Lokalita poskytuje výborné napojenie na mestské aj diaľničné dopravné uzly a skvelú dostupnosť s MHD. Hneď vedľa vchodu je zastávka MHD autobusov, čo robí toto miesto veľmi frekventovaným.

V blízkosti je OD Beta s potravinami, reštaurácie, Family Gym Oáza, banka.

Štandard priestorov:

- prístup do budovy 24/7

- otvárateľné okná

- výťah - po 4. poschodie

- štruktúrovaná kabeláž

- kuchynky

- sociálne zariadenia

- bezplatné parkovanie

Pracovať v administratívnej budove Tomášikova znamená pracovať v bezprostrednej blízkosti centra Košíc a využívať komfort, ktorý poskytuje funkčné prevedenie celej budovy.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak ma neváhajte kontaktovať: Mgr. Martina Benediková - 0911 70 11 55 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Výťah:
áno
Poschodie:
1. / 5
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: NA PRENÁJOM - KANCELÁRIE V STAVE HOLOPRIESTOR 209 m2 - TOMÁŠIKOVA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.