Nebytový priestor Košice -Sídlisko Ťahanovce, Helsinská

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
38 m
2
Košice
Sídlisko Ťahanovce 
Helsinská 
pred 108 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 64 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa nebytový priestor v mestskej časti Košice - Sídlisko Ťahanovce na Helsinskej ulici. Priestor má samostatný vchod z ulice, nachádza sa v panelovom bytovom dome na prízemí a je zabezpečený vonkajšou mrežou. Je určený pre podnikanie ako kancelársky priestor (napr. Účtovná firma), alebo na účely poskytovania služieb ( kaderníctvo, manikúra - pedikúra, nechtový dizajn, salón pre psov a pod) prípadne na drobný obchod s odevmi, alebo špecifickými potrebami pre PC a pod. Hlavná miestnosť je rozľahlá 6x4m, prislúcha k nej skladový priestor alebo menšia kancelária, WC. Priestor je napojený na elektrinu, mestský vodovod a kanalizáciu. Výborný prístup, hlavne v čase prevádzky, veľa voľného miesta na parkovanie, prístup aj MHD cca 150m . Veľká migrácia obyvateľstva zabezpečuje stálu klientelu, nakoľko v celom bytovom dome na ulici sú nebytové priestory využívané na podnikanie.

Vážení záujemcovia, obhliadky sú možné po dohode za hygienických a bezpečnostný opatrení s rúškami na tvári a rukavicami v dôsledku pandémie na Corona vírus. Ďakujeme, že si vážite svoje a naše zdravie.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

https://lpreality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Nebytový priestor Košice -Sídlisko Ťahanovce, Helsinská

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.