Exkluzívny meštiansky dom, centrum Levoča

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
690 m
2
okres Levoča
Levoča
pred 129 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 111 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 7418 - Ponúkame NA PREDAJ MEŠTIANSKY DOM Z 1.POLOVICE 16.STOROČIA nachádzajúci sa v bezprostrednej blízkosti HISTORICKÉHO CENTRA MESTA LEVOČA. Mesto Levoča a jeho centrum patrí medzi lokality svetového dedičstva UNESCO. Vďaka svojej bohatej minulosti patrí medzi turistami najnavštevovanejšie slovenské mestá.

Dom je situovaný na pozemku s celkovou výmerou 607 m2. Je súčasťou radovej zástavby, tvoriacej základnú líniu meštianskych domov v centre mesta. Poloha domu predurčuje objekt na POLYFUNKČNÉ VYUŽITIE - objekt môže slúžiť ako penzión, či súkromné ambulancie, lekárne, administratívne kancelárie, alebo samostatné bytové jednotky. Meštiansky dom je pamiatkový objekt, zapísaný v zozname kultúrnych pamiatok. Dom je štvorpodlažný, ktorého súčasťou je aj pekne upravená záhrada. Dom je podpivničený, pivnica môže slúžiť aj na reštauračné účely napr. ako vínna pivnica. KOMPLETNOU REKONŠTRUKCIOU prešiel objekt roku 2006, kedy bol použitý vysoko kvalitný materiál s cieľom vybudovať priestory vhodné na reprezentáciu firiem. Nachádza sa tu KONFERENČNÁ SÁLA s kvalitným ozvučením a špičkovým technickým vybavením s kapacitou 55 osôb, ktorej súčasťou je klimatizácia.

VÝHODOU MEŠTIANSKEHO DOMU je lokalita v vynikajúcou polohou vo vzťahu k centru mesta, kvalitná kompletná rekonštrukcia s použitím kvalitných materiálov a možnosť multifunkčného využitia od bývania, reštauračné služby, zdravotné stredisko, administratívu, resp. školiace či tréningové stredisko.

Cena 315 000 EUR bez DPH

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.