Kontaktné údaje

agentúra alpia, s.r.o.

A. Kmeťa 24

03601 Martin

Meno:
Romana Bc. Holotová
Telefón:
+421 907 651 922
E-mail:
ID ponuky:
33028

Kancelárske priestory, Martin

12 €/m2/mes.
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
20 m
2
okres Martin
Martin
pred 28 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 28 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Radi by sme Vám predstavili našu novú ponuku kancelárskych priestorov, ktoré sú ideálnou voľbou pre vaše podnikanie. Priestory sú vo výmere od 13m2 do 40m2 a poskytujú optimálny pracovný komfort pre rôzne typy podnikateľov. Po úplnej rekonštrukcii sú pripravené na vaše individuálne potreby.

Nachádzajú sa na výbornom mieste, s možnosťou výberu orientácie priestorov buď na západ alebo na východ, aby sme zabezpečili maximálnu flexibilitu pre nájomcov. Kancelárie sa nachádzajú na 2. poschodí, s prístupom k spoločnému WC na chodbe a výťahom pre pohodlnú a bezbariérovú dostupnosť.

V bezprostrednej blízkosti objektu je zabezpečené parkovanie, čo znamená, že vaši zamestnanci aj návštevy nebudú mať žiadne ťažkosti s parkovaním. S celkovými 17 kancelárskymi miestnosťami na prenájom máte možnosť zvoliť si ten správny priestor pre váš rastúci tím. Lokalita na severe pri hlavnom ťahu je ľahko dostupná a poskytuje skvelú expozíciu pre vaše podnikanie.

Cena prenájmu je veľmi prijateľných 12€/m2 mesačne vrátane energií. Uvedená cena je bez DPH. Priestory sú voľné ihneď a priamo pre vás. Energetický certifikát momentálne nie je k dispozícii.

Pre viac informácií a na obhliadku nás neváhajte kontaktovať. Maklérka Bc. Romana Holotová je k dispozícii na telefónnom čísle: 0907651922.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhradené parkovacie miesta:
áno
Alarm:
áno
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Výťah:
áno
Poschodie:
2.
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.