Kontaktné údaje

DOBRÉ REALITY s. r. o.

Dlhá ulica 426/3

97101 Prievidza

Meno:
  Mgr. Janka Miškusová
Telefón:
0918 234 288
Mobil:
0918 800 080
E-mail:
ID ponuky:
1300046026

Lukratívna investičná komerčná nehnuteľnosť v centre mesta Martin

2 000 000
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
484 m
2
okres Martin
Martin
pred 56 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 22 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj lukratívnu investičnú komerčnú nehnuteľnosť priamo v centre mesta Martin.

Budova má 3. podlažia ,jedno podzemné a dve nadzemné podlažia. Je napojená na všetky inžinierske siete: vodovod, elektrinu, kanalizáciu, plyn. Objekt je po kompletnej rekonštrukcii. Budova je murovaná, zateplená.

Disponuje veľkým dvorom na vlastnom pozemku plocha 897 m2,ktorý môže slúžiť na výstavbu hotela, záhradnej reštaurácie a pod.

Úžitková plocha budovy je 484 m2.V minulosti bola využívaná ako reštaurácia s barom a záhradnou reštauráciou, sídlo komerčnej banky a niekoľkých komerčných poisťovní, tanečná škola. Budova disponuje zaujímavými priestormi rôznych rozmerov, na každom podlaží a pri každom priestore je sociálne zariadenie. K budove patrí 6 vlastných parkovacích miest.

Objekt ponúka rôznorodé využitie: sídlo banky, poisťovní, kancelárske priestory, reštaurácia, tanečná škola alebo čokoľvek iného podľa vašich predstáv. V prípade záujmu vieme vybaviť na kúpu nehnuteľnosti úver pre podnikateľov. K dispozícii ma záujemca u nás aj ďalšie služby: právne, kataster, overovanie podpisov, znalec, prepis energií a pod.

Cena 2 000 000 €

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.