Objekt pre obchodné, administratívne a skladové účely v Martine na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
826 m
2
okres Martin
Martin
Priekopská
pred 29 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 26 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj objekt pre komerčné účely - obchod, administratíva, skladovanie.

Nachádza sa v meste Martin, časti Priekopa, priamo na rohu ulíc Priekopská a Sučianska, vďaka čomu je výborne viditeľný, dostupný a s vysokou dopravnou frekvenciou.

Objekt sa nachádza na pozemku s celkovou plochou 1292 m2, z čoho zastavaných je 373 m2. Podstatnú časť zvyšného pozemku tvorí asfaltová voľná plocha vhodná pre parkovanie, skladovanie či vystavenie tovaru. Úžitková plocha stavby je 826 m2. Túto plochu tvorí suterén, dve nadzemné podlažia a podkrovie. Hlavnú časť stavby tvorí prvé a druhé nadzemné podlažie, ktoré majú spolu 597,26 m2. Na 1. NP sa na ploche 309,31 m2 nachádzajú obchodné priestory, kancelárie a schody do suterénu a na poschodie. Na 2. NP sa na ploche 287,95 m2 nachádzajú obchodné a kancelárske priestory, sociálne priestory, technické zázemie, balkón a schody aj do podkrovia. Podkrovie má plochu cca 170 m2. Nie je užívané, no má potenciál na vybudovanie ďalších komerčných priestorov, či bytov.

Objekt pozostáva z dvoch častí: Západná časť bola kolaudovaná v roku 1949 a kompletne zrekonštruovaná v roku 2002, kedy bola pristavená aj východná časť a skladový priestor. Objekt je založený na betónových základoch, zvislé konštrukcie sú murované, strecha sedlová, krytina škridla. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom. Budova je napojená na verejnú kanalizáciu, vodu, aj elektrickú energiu.

V budove sa nachádza predajňa nábytku a kancelárie. Je teda využívaná a udržiavaná, čo z nej robí aj vhodnú investíciu s okamžitým príjmom z prenájmu.

Cena: 389 000,00 €. K cene sa neúčtuje DPH a je konečná.

Realitný maklér: Lukáš Badinka, Tel.: +421 904 64 74 34, E-mail: prenaom@realsk.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii

Na mape: Objekt pre obchodné, administratívne a skladové účely v Martine na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.