Predaj: Hotel s dlhoročnou tradíciou v srdci obce Oščadnica s rôznymi možnosťami využitia(38

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
1350 m
2
okres Čadca
Oščadnica
pred 298 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 284 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj pekný rekonštruovaný hotel v obci Oščadnica. Poloha je lukratívna v priamom centre obce s dostupnými službami, občianskou vybavenosťou a dostupnosťou k známemu lyžiarskemu stredisku Oščadnica - Veľká Rača. Hotel má prízemie a 2 poschodia a disponuje 50 lôžkami - 2 posteľové a 4 posteľové izby s vlastným sociálnym zariadením. Na 1. poschodí sú izby rekonštruované. Klientom je k dispozícii na prízemí spoločenská miestnosť, bar so sedením, recepcia, kuchyňa, sociálne zariadenie, ďalej sa tu nachádza kancelária, skladové priestory, priestory a sociálne zariadenie pre zamestnancov. Na poschodí je ďalšia spoločenská miestnosť s biliardom. Relax nájdu klienti hotela vo wellness centre vybavenom vírivkou, soláriom a saunou nachádzajúcimi sa v pivničných priestoroch hotela.Súčasťou hotela je vonkajšia časť vybavená lavicami a stolmi. Za hotelom sú priestory na parkovanie, ktoré budú spojené prístreškom.

Hotel prešiel veľkou rekonštrukciou - zateplenie, nové plastové okná, kúrenie - plynové a ústredné, radiátory znížené stropy, elektrika v medi, medená strecha, podlaha mramor, nové omietky, nový nábytok a dvere na 1. poschodí. Objekt je možné využiť na gastronomické účely, príp. zariadenie pre dôchodcov, deti a iné komerčné účely Okolie ponúka veľké možnosti v oblasti turistiky, cykloturistiky, lyžovania, zberu hríbov a lesných plodov. ďalšími možnosťami je návšteva kysuckej dediny vo Vychylovke, Orloj v Novej Bystrici, kamenné gule v časti Milošová.

Cena: 700.000 Eur (v cene právny servis, zmluvy spojené s prevodom vlastníckych práv, kúpno-predajné zmluvy, finančné poradenstvo).

V prípade záujmu kontaktujte : Mgr.Jana Saksonová, telefonický kontak:0915 817 442

email: saksonova@realitybemi.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: Predaj: Hotel s dlhoročnou tradíciou v srdci obce Oščadnica s rôznymi možnosťami využitia(38

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.