Prevádzky, Pavčina Lehota

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
2607 m
2
Vek stavby:  
< 10 rokov
okres Liptovský Mikuláš
Pavčina Lehota
pred 292 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 278 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

LEN 10 ROČNÁ NÁVRATNOSŤ INVESTÍCIE- VYUŽITE TÚTO PRÍLEŽITOSŤ!

Ponúkame na predaj zabehnutý, štýlový, celoročne prevádzkovaný penzión so zabehnutou klientelou v bezprostrednej blízkosti najväčšieho lyžiarskeho strediska Slovenska Jasná - Chopok. Nachádza sa v obci Pavčina Lehota.

Penzión pozostáva zo 7 izieb s kapacitou 14 pevných lôžok a 12 prísteliek. Súčasťou každej izby je kuchynský kút, TV s výberom satelitných programov, kúpeľňa a toaleta. Spoločenská miestnosť s krbom a TV môže slúžiť na spoločenské stretnutia ubytovaných hostí, firemné prezentácie a školenia. V penzióne je k dispozícii aj miestnosť na odkladanie lyžiarskej výstroje a bicyklov.Veľký rovinatý a perfektne udržiavaný pozemok o výmere 2600m2 umožňuje hlavne v letnom období rodinám s deťmi možnosť nerušenej zábavy ( trampolína, preliezky... ). Vkusne zariadený záhradný prístrešok je využívaný na vonkajšie posedenia s možnosťou grilovania.. Atraktívnu polohu okrem zimného vyžitia v spomínanom lyžiarskom stredisku zvýrazňuje možnosť rôznych aktivít aj v letných mesiacoch ( návšteva známych jaskýň v Demänovskej Doline, aquaparkov Tatralandia, Bešeňová, Liptovská Mara , turistika, splavy, jazda na koni.)

Výpočet orientačnej návratnosti tejto investície sa opiera o ceny prenájmov obdobných penziónov v tejto lokalite, kde by aj pri nižších cenách ako sú bežné a cca polovičnej vyťaženosti izieb bola dosiahnutá návratnosť investície len 10 rokov. Penzión má tiež potenciál pre ďaľšie rozširovanie, zriadenie kuchyne, umožňuje tiež ubytovanie majiteľa v 2 - izbovom byte.Pre viac informácií a zabezpečenie obhliadky volajte na t.č. 0911 657 860.

Videoobhliadku si môžte pozrieť tu.

Vek stavby:
< 10 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Spôsob kúrenia:
Ústredné plynové
Typ prevádzky:
Penzión

Na mape: Prevádzky, Pavčina Lehota

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.