ARTHUR - Polyfunkčná budova, pozemok 1200 m2, /úžitková plocha 660 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
640 m
2
okres Pezinok
Pezinok
pred 240 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 230 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 15- ročnú polyfunkčnú budovu, ktorá sa nachádza v priemyselnej zóne na Myslenickej ul. v Pezinku (oproti Tescu), úžitková plocha 660 m2.

Budova je vhodná na podnikanie s možnosťou bývania, má dve podlažia a je čiastočne podpivničená. Výmera pivnice 100 m2. Je tu možnosť nadstavby tretieho podlažia. Pozemok má veľkosť 1200 m2, zastavaná plocha prízemia je 420m2 a poschodia 240 m2.

Na prízemí (svetlá výška  3,56 m ) sa nachádza hala, dve kancelárie, 2 x sklad, šatne so sprchami, kotolňa, príslušenstvo. Na poschodí (svetlá výška je 2.65 m ) sú dva 3izbové byty o výmere 120m2 s balkónom. Budova má ústredné plynové kúrenie, ktoré sa dá nadstaviť podľa potreby. Všetky IS sú na pozemku.

Odborný posudok na budovu je v hodnote vyše 650 t Eur. Na kúpu je možné čerpať úver.

Pezinok leží 18 km severovýchodne od hlavného mesta Bratislavy. Rozkladá sa na dvoch katastrálnych územiach Grinava a Pezinok na ploche 7276 ha na úpätí Malých Karpát, vo výške 156 m n. m. Je okresným mestom, súčasťou Bratislavského kraja. Susedí s okresmi Senec, Bratislava, Malacky a Trnava.

Pezinok je staré vinohradnícke mesto chránené oblými svahmi Malých Karpát. Na pôde mesta sa pravidelne uskutočňujú významné podujatia; mnohé z nich majú i medzinárodný význam. Či už je to Vinobranie, Keramické trhy, Dni otvorených pivníc, Pezinský permoník, kultúrne festivaly, motoristické a športové súťaže (Pezinský strapec - v tanci, Malokarpatský strapec - v parkúre).

Cena:  465.000,- EUR  

Naplánujte si obhliadku

https://are.sk/nehnutelnost/632/polyfunkcna-budova-pozemok-1200-m2-uzitkova-plocha-660-m2#ziadost-o-obhliadku

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhradené parkovacie miesta:
áno
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno
Počet miestností:
8
Počet kúpeľní:
4+
Počet WC:
4+
Kuchynka:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.