KOMERČNÁ PONUKA a zároveň aj investičná príležitosť v podobe kúpy zabehnutej spol. v PRIE

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Vyrobné priestory

Úžitková plocha:  
1350 m
2
okres Prievidza
Prievidza
pred 307 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 286 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Budova 1350 m2 na pozemku 2710 m2 spolu so spoločnosťou za 525.000,-eur s možnosťou prikúpenia až 3983 m2 za cenu 300.000,-eur :celková výmera 6693 m2. Predaj aj jednotlivo.

Dovoľujeme si Vám exkluzívne ponúknuť investičnú príležitosť v podobe kúpi zabehnutej spoločnosti s predajom hutného materiálu. Poloha spoločnosti je na ľahko dostupnom mieste v priemyselnej zóne mesta, priamo na Priemyselnej ulici. Prístup na zásobovanie nie je ničím obmedzený. Rozmery pozemku sú : šírka 23 m, dĺžka 119 m a rozmery budovy sú : šírka 15 m a dĺžka 90 m. Rozdelenie budovy je priamo pre potreby funkčnosti firmy. Administratívnu časť nachádzajúca sa na začiatku budovy je tvorená kanceláriami a spoločenskou miestnosťou. V tejto časti budovy je aj vlastné parkovanie pre osobné automobily. Zostávajúca časť budovy: prevažná časť slúži ako sklad, predajňa a príjem hutného materiálu. Samotná budova je po rekonštrukcii a nie je potrebná vstupná investícia na opravu.

Firma je pripravená na predaj a má založenú a riadne registrované spoločnosť od roku ...... so všetkými právnymi podkladmi. Firma je zapísaná v Obchodnom registri, je registrovaná na Daňovom úrade a má pridelené IČO a DIČ.

Ak sa podnikateľ alebo konateľ ocitol v časovej tiesni alebo nechce investovať peniaze či čas do zakladania novej firmy, je pre neho jednoduchšie odkúpiť ponúkanú spoločnosť. Už založená spoločnosť na predaj je k odkúpeniu pripravená a konateľ tak môže začať s podnikaním do pár hodín.

Aké výhody získate kúpou ?

• 1. Pokiaľ ide o firmu s históriou, získavate najmä dobrú mienku. Spoločnosť pôsobí ako etablovaná, zabehnutá firma, ktorá nie je v danom odvetví podnikania nováčikom.

• 2. Firma na predaj je riadne zapísané v obchodnom registri.

• 3. Firma s históriou má všetky pohľadávky aj záväzky vyrovnané. Z pohľadu ekonomiky je čistá a transparentné.

• 4. Firma má pripravené všetko na to, aby ste začali podnikať. Vyhnete sa administratíve a čakacím dobám.

• 5. Firma je platcom DPH a riadne registrovaná na daň z príjmu DPH.

• 6. Spoločnosť je okamžite k dispozícií novým konateľom.

V prípade potreby väčšieho pozemku pre Vašu spoločnosť je k dispozícii priamo cez cestu pozemok na predaj o výmere 3983 m2 ktorý má z 2/3 spevnenú betónovú platňu. Pozemok si v súčasnej dobe môžete kúpiť ale v spojení s budovou.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Plyn:
áno
Voda:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.