Kontaktné údaje

Nové bývanie - realitná kancelária, s.r.o.

Hodálova 3

94901 Nitra

Meno:
  Mgr. Jana Holubová
Telefón:
0904 334 800
E-mail:
ID ponuky:
N012-18-JAHO

Polyfunkčná budova v obci Rakovec nad Ondavou iba 20km od Michaloviec - Skvelá príležitosť pre

128 500
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
390 m
2
okres Michalovce
Rakovec nad Ondavou
pred 29 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Toto polyfunkčné zariadenie, nachádzajúce sa v obci Rakovec nad Ondavou, iba 20km od Michaloviec, predstavuje jedinečnú príležitosť pre podnikateľov a investičné projekty. S celkovou rozlohou pozemku 2533 m2 a 4 samostatnými priestormi, je toto zariadenie pripravené na rôzne účely.

Vlastnosti polyfunkčného zariadenia:

Reštauračné priestory (Pohostinstvo): Prvý priestor je vhodný pre reštauračné (pohostinské) zariadenie a obsahuje aj skladové priestory na uskladnenie potravín a vybavenia.

Obchodné (Kancelárske) priestory: Druhý priestor je ideálny pre obchodné alebo kancelárske využitie, poskytuje dostatok miesta na vytvorenie troch kancelárií a recepcie.

Veľký skladový priestor s vysokým stropom: Tretí priestor je priestranný skladový priestor s vysokým stropom, čo umožňuje uskladnenie väčších objemov tovaru alebo technického vybavenia.

Delené skladové Priestory: Štvrtý priestor je rozdelený na dva menšie sklady, čo je ideálne pre triedenie a organizáciu rôznych tovarov alebo materiálov.

Prístup k všetkým Prípojkám: Táto budova je plne pripojená na všetky inžinierske siete- elektorika, voda, plyn, kanál a bonusom je studňa v zadnej časti pozemku.

Výborná lokalita: Nachádza sa v strede obce Rakovec nad Ondavou, čo umožňuje jednoduchý prístup pre zákazníkov alebo klientov.

Možná dohoda: Ak hľadáte flexibilitu pri investovaní, je možná dohoda o rozpredaní jednotlivých častí tejto budovy.

Toto polyfunkčné zariadenie je pripravené na rôzne podnikateľské a komerčné aktivity. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť investovať v tejto lokalite za priaznivú cenu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný

Na mape: Polyfunkčná budova v obci Rakovec nad Ondavou iba 20km od Michaloviec - Skvelá príležitosť pre

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.