Na prenájom veľké obchodné priestory na frekventovanom mieste v Rimavskej Sobota

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
250 m
2
okres Rimavská Sobota
Rimavská Sobota
Železničná
pred 126 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 61 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom obchodné-komerčné priestory v multifunkčnej budove v lukratívnej časti mesta Rimavská Sobota. Priestor o rozlohu cca 250 m2 sa nachádza na prízemí, s dvomi samostatnými vchodmi z ulice vo veľmi frekventovanej časti mesta, v blízkosti autobusovej a železničnej stanice. Skladá sa z jednej veľkej haly a z viacerých menších priestorov a miestností, aj s toaletou a miestnosťou na upratovanie s výlevkou. Priestory sú ideálne na obchodné činnosti (s potravinami alebo s iným druhom tovaru), na reštauráciu, služby ale aj na menšiu výrobnú prevádzku. V budove je plynové kúrenie. Prípadné prerábky priestorov alebo rekonštrukčné práce sú samozrejme možné po dohode s majiteľom. V okolí budovy je kompletná občianska vybavenosť a je blízko aj do priameho centra mesta. Pri budove je veľké verejné parkovisko.

Cena nájmu za časť prízemia je 1250 eur bez DPH a bez energií.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet WC:
1

Na mape: Na prenájom veľké obchodné priestory na frekventovanom mieste v Rimavskej Sobota

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.