Obchodné priestory, Ružomberok, Biely Potok, Vyšné Matejkovo

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
327 m
2
okres Ružomberok
Ružomberok
Vyšné Matejkovo
pred 444 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 299 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ide o podnikateľský objekt vo Vyšnom Matejkove, časť Podsuchá, Ružomberok. Lokalita je veľmi vyhľadávaná na rekreačné účely. Na liste vlastníctva je objekt vedený ako chata. V objekte bola začatá rekonštrukcia, pri ktorej vlastník zrekonštruoval na prízemí 3 apartmány so spoločnými sociálnymi zariadeniami a ústredným kúrením na pec na pevné palivo - ekohrášok. V druhej časti prízemia sa nachádza väčší priestor - hala, momentálne využívaná ako dielňa, ale taktiež môže slúžiť ako spoločenská miestnoť v prípade ubytovania v celom objekte, prípadne iný obchodný priestor. Ďalej sa na prízemí nachádzajú 3 miestnosti a kotolňa. Na poschodí sa nachádzajú priestory vhodné na prerobenie na bývanie.

Strecha je plechová, sedlová. Stavba je murovaná. Je napojená na elektrickú a vodovodnú prípojku. Nehnuteľnosť je napojená na vlastný septik.

Pozemok o veľkosti 1905 m2 momentálne nie je predmetom predaja. V súčasnej dobe prebieha jeho vysporiadanie a teda do budúcna je možné, že pozemok bude možné odkúpiť.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Potrebná väčšia rekonštrukcia
Spôsob kúrenia:
Ústredné elektrické

Na mape: Obchodné priestory, Ružomberok, Biely Potok, Vyšné Matejkovo

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.