Ponúkame na predaj polyfunkčný dom nachádzajúci sa v centre mesta Šahy

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
600 m
2
okres Levice
Šahy
pred 241 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 185 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj polyfunkčný objekt v meste Šahy. Dom je postavený v centre mesta a štýlovo zapadá do historického koloritu okolitých stavieb. Stavba postavená z kvalitných materiálov bola skolaudovaná v roku 2009. Na prízemí objektu sa nachádzajú obchodno-podnikateľské priestory o výmere 198 m2. Tvorené sú veľkorysým obchodným priestorom s vchodom z ulice (44 m2), výkladom s bezpečnostným sklom a kanceláriou (25 m2), 2x zabudovaný bezpečnostný trezor, WC a príručný sklad. Samozrejmosťou je klimatizácia, alarm, kamerový systém. Dvor je dláždený prírodným kameňom a od ulice oddelený vstupnou bránou s kovaním . Garáž (64 m2) je s automatickou bránou, vykurovaná a odvetrávaná. Na prízemí sa ešte nachádza vstupná hala s prístupom z dvora, technická miestnosť, v ktorej sa nachádzajú plynové kotle a bojler na prípravu teplej vody. Prízemné priestory majú samostatné meranie plynu aj elektriny. Schodisko do obytných priestorov je murované, obložené dlažbou a s kovaným zábradlím.

Byt č.1: Priestranný byt o veľkosti 200 m2 , nachádzajúci sa na 1. poschodí, pozostáva z obývacej izby prepojenej s kuchyňou, 2 samostatných spální, kúpeľne s vaňou, sprchovým kútom a WC, a samostatným WC s umývadlom. Z obývacej izby je vstup na terasu i balkón a je tam predpríprava na krb. V izbách je uložená drevená podlaha a v ostatných miestnostiach dlažba.

Byt č. 2: Byt o veľkosti 192,5 m2 sa nachádza na 2.poschodí, v podkrovných priestoroch bytového domu. Pozostáva z 2 spální, veľkej haly, kúpeľne s WC. Tieto miestnosti sú v štádiu posledných úprav pred dokončením.

Budova má všetky IS, elektrina 220/380 - medené káble, voda - obecná, kanalizácia. Kúrenie aj ohrev vody je riešené plynom. Strecha je pokrytá škridlou TONDACH, strešné okná Velux. Dvere , zárubne aj okná sú drevené, strecha aj bytový dom je zateplený. Budova nie je podpivničená.

U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.