2 v 1 - ZABEHNUTÁ PIZZÉRIA S VEĽKÝM BYTOM NA PREDAJ

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
250 m
2
okres Dunajská Streda
Šamorín
pred 241 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 210 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám NA PREDAJ polyfunkčného domu, v ktorom je vytvorená veľkometražný byt (cca. 130 m2) a zabehnutá pizzéria centre Šamorína. V budove na prízemý sa nachádza zabehnutá pizzéria a na poschodí sa nachádza veľkometražný 3-izbový byt.

BYT

Po vstupe do bytu sa dostaneme do veľkej obývačky, ktorá je spolu s kuchyňou. Z obývačky je vchod do ostatných miestnostiach, ako dve nepriechodné spálne, kúpeľňa a WC. V celom byte na podlahe je dlažba a podlahové plynové kúrenie. Byt je zariadený, len treba baliť kufre a nasťahovať sa. Byt je vhodný aj na ubytovanie hostí.

PIZZERIA

Na prízemý sa nachádza výrobňa - obchod, kuchyňa s jedálňou, šatňami, chladiace priestory, priestormi na ukladanie rôznych materiálov, sklad, a WC. V suteréne sú ešte ďalšie miestnosti na uskladnenie tovaru. Pizzéria je už zabehnutá s viacročnou hystóriou a má veľmi dobrá povesť, treba už len pokračovať podnikanie.

BUDOVA

Budova je vo veľmi dobrom stave, vhodná na okamžité používanie, nachádza sa na pozemku s rozlohou 144 m2. Polyfunkčná budova je napojená na všetky inžinierské siete (elektrina, plyn, vodovod, kanalizácia) a pri tom samozrejmosťou je aj televízia a internerová prípojka.

OKOLIE

Šamorín leží medzi hlavným mestom Bratislava a okresným mestom Dunajská Streda. Polyfunkčný dom sa nachádza priamo centre Šamorína, kde sa nájdeme rôzne obchody, lekári, zubári, kancelárie, banky a samozrejme aj byty. Mesto ponúka mnohé zaujímavé aktivity, ako napríklad tenisové kurty, jazdecký areál, kino, cykloturistyka a rybolov. V meste je výborná občianská vybavenosť, supermarkety (Tesco, Kaufland, Lidl, Billa, Jednota), pešia zóna s rôznými obchodmi a reštauráciami, banky, služby a zmáma je aj Šamorínska zmrzlina.

Táto skvelá nehnuteľnosť môže byť Váš za 419 000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.