ARTHUR - reštaurácia a penzión, Šamorín, lukratívna poloha, zaujímavá ivestícia - PREDAJ

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
500 m
2
Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Dunajská Streda
Šamorín
Parková
pred 379 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 367 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exluzívne ponúkame na predaj zaujímavú nehnuteľnosť, v okolí zavedenú reštauráciu s penziónom, v meste Šamorín, známu pod názvom Tornyos. Pôvodná budova z konca 19. storočia prešla viacerými rekonštrukciami, tá zásadná a posledná prebehla v roku 1999. Stavba je typická a neprehliadnuteľná svojím výzorom, atraktívny vzhľad zámku s neodmysliteľnou vežou priamo v centre mestečka Šamorín, so sídlom pri hlavnej ceste a súčasne v blízkosti parku.

Zaujímavá budova je využívaná na účely reštaurácie a penziónu. Reštaurácia má kapacitu 70 miest, s ďalšou možnosťou posedenia na terase (kapacita 25 osôb). Reštaurácia disponuje barovým pultom, plne vybavenou kuchyňou, pódiom, vhodným pre hudobné vystúpenia. V suteréne sa nachádza samostatná vínna pivnica s kapacitou 20 osôb.

Vo vstupnej hale sú dámske a pánske toalety. V suteréne sa ďalej nachádza technické zázemie zariadenia: kotolňa, skladové priestory, priestranná práčovňa, žehliareň a sušiareň prádla, zamestnanecká prezliekáreň s hygienickým zariadením.

V prízemí budovy sa nachádza aj priestranný, plnohodnotný 1-izbový byt so samostatným vchodom zvonku ( izba, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou). Byt je kompletne zariadený.

Penzión, umiestnený na poschodí budovy, má 10 izieb. Všetky sú dvojlôžkové, s možnosťou prísteľky, jeden apartmán je vybavený vlastnou kuchynkou. Každá izba má vlastné sociálne zariadenie a kúpeľňu s umývadlom a sprchovacím kútom. Celková kapacita penziónu je 40 osôb.

Celá budova je klimatizovaná a objekt je monitorovaný kamerovým systémom.  V okolí budovy sa rozprestiera veľmi pekný, udržiavaný park s odrastenou zeleňou (fontána, vonkajšie zveľaďovacie artefakty). Záhrada je celoročne udržiavaná záhradníkom. K dispozícii je vlastná studňa využívaná na zavlažovanie záhrady.

Možnosť parkovania na privátnom parkovisku budovy s kapacitou  12 áut, ďalšia možnosť parkovania pre ďalšich 40 áut na verejnom parkovisku priamo pred areálom.

Na pozemku sa nachádzajú aj ďalšie objekty: 12m2 vonkajší sklad + samostatný domček s rozlohou 20m2, využívaný v súčasnosti na skladové účely (možnosť samostatného baru alebo výčapu, vlastná toaleta) + prístrešok vhodný pre parkovanie dvoch áut.

Celková úžitková plocha objektu je  cca 500m2, z toho reštaurácia 120m2, penzión na poschodí má rozlohu 250m2, pivnica s rozlohou 100m2 (plus ostatné menované objekty). Rozloha pozemku je 1.550m2.

Mesačné náklady sú cca Eur 600,-/plyn + Eur 600,-/elektrický prúd + voda (náklady na vodu závisia od obsadenosti penziónu). Cena nehnutelnosti je 750 000 € + DPH.

Nehnuteľnosť nie je ničím zaťažená a kúpou je ihneď voľná.

Rešturácia s penziónom sa nachádzajú v Šamoríne priamo pri hlavnej komunikácii smerom na Komárno, s priečelím na Bratislavskú cestu. Vďaka špecifickej architektúre je táto budova neprehliadnuteľná.

Reštaurácia s penziónom sú vzdialené iba 20 minút cesty autom z centra Bratislavy.

Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Typ prevádzky:
Reštaurácia

Na mape: ARTHUR - reštaurácia a penzión, Šamorín, lukratívna poloha, zaujímavá ivestícia - PREDAJ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.