Exkluzívne!!! Obchodný priestor do prenájmu 55 m2 v Šamoríne

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
55 m
2
okres Dunajská Streda
Šamorín
Kováčska
pred 171 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 169 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory Šamorín, Kováčska. Plocha: úžitková 55m2. Nachádza sa na prízemí. Objekt má celkovo 1 poschodí Podlaha: dlažba. Okná: plastové. Oddelené WC. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: lokálne. Asfaltová prístupová cesta. V priestore sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), plynová prípojka, kanalizácia. Výhody: slnečný, tiché prostredie, obchody.

Na prenájom útulný priestor rýchleho občerstvenia ( fast food) Šamorín. Ponuka je naozaj jedinečná, najmä vďaka charakteru priestoru, lokalite a veľa spokojných zákazníkov, ktorí prevádzku navštevujú. Priestor sa prenajíma bez zariadenia, mesačné nájomné 500 €/mes. Režijné náklady ( elektrina, voda, plyn, odvoz smetí a pod.) si hradí nájomca na priamo dodávateľsko odberateľským vzťahom.

Priestor sa nachádza na ulici Kováčska Šamorín. V blízkosti lokality sa nachádzajú podnikateľské objekty a preto prevádzku navštevuje množstvo zákazníkov a obyvateľov z okolia, ako aj množstvo dôchodcov.

Mesto Šamorín sa nachádza v blízkosti Čilistovského ostrova, miesta našich úspešných olympionikov, prekrásnym parkovým areálom hotela Kormorán a unikátnym športovo-relaxačným areálom X-Bionic Sphere ®, poskytuje zázemie pre viacero olympijských športov, jazdectvo, fitness, wellness, či kultúru. Zaujme blízkosť vodného toku Dunaja, neďaleký Čilistovský kanál, blízkosť cyklistického chodníka a vybudovaný Aquapark dávajú tomuto miestu jedinečnosť vo voľno časových aktivitách.

Prajem príjemný deň. Viktor Strelec: Pozri moju ponuku

Naše motto: Pre mňa sú nehnuteľnosti viac ako len predaj.

City Reality Bratislava realitná kancelária

Mobil: 0918 404 251

Email: v.strelec@cityrealitybratislava.sk

Uverejnené média a fotografie k tejto ponuke sú duševným vlastníctvom a autorským dielom MaklérStrelec © Copyright. Všetky práva vyhradené.

CityRealityBratislava

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet WC:
1

Na mape: Exkluzívne!!! Obchodný priestor do prenájmu 55 m2 v Šamoríne

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.