Kontaktné údaje

Nové bývanie - realitná kancelária, s.r.o.

Hodálova 3

94901 Nitra

Meno:
  Ing. Jozef Žilík
Telefón:
0911 105 312
E-mail:
ID ponuky:
N024-18-JOZIE

Investičná budova v Šíde - NA PREDAJ

150 000
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
625 m
2
okres Lučenec
Šíd
pred 7 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 19 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID:N024-18-JOZIE

Ponúkame Vám vhodnú a dobrú investičnú príležitosť v podobe kúpy a využitia viacúčelovej prevádzkovej budovy. Budova stojí v obci neďaleko mesta Fiľakovo a v minulosti bola využívaná ako predajňa potravín. Budova je postavená s jedným nadzemným podlažím o ploche využitia 417 m2 a čiastočným podpivničením s plochou využitia 208 m2. Stavba bola kolaudovaná v roku 1974 a od tej doby boli jej jednotlivé objekty rekonštruované. Jej súčasný technický stav nasvedčuje tomu, že životnosť stavby je určená znalcom na sto rokov. Dispozičné riešenie a technické vybavenie stavby dáva veľmi dobrý predpoklad na jej všestranné využitie čí už na výrobné, skladovacie, predajné resp. iné využitie v službách, prípadne aj k zriadeniu Domovu sociálnych služieb.

Dispozičné riešenie:

NADZEMNÉ PODLAŽIE: Zádverie, predajňa, chodba 2x, šatňa, WC 3x, sprcha, miestnosť pre upratovačky, kancelária, chodba, chladiaci box 2x, sklady pozostávajúce zo 6 samostatných miestností.

PRVÉ PODZEMNE PODLAŽIE: Miestnosť na skladové účely – chodba, schodisko, sklady pozostávajúce zo 7 miestností.

TECHNICKÉ VYBAVENIE A PREVEDENIE BUDOVY: Plynová prípojka, elektrická prípojka, vodovodná prípojka, kanalizácia so žumpou.

Založenie budovy je na základných pásoch z prostého betónu. Zvislé konštrukcie sú murované z tehál a pórobetónových prefabrikovaných panelov a strešná konštrukcia je plochá strecha s krytinou z asfaltových pásov. Klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Vonkajšia úprava povrchov je farebná omietka, zateplenie fasády s polystyrénom hr. 10cm a keramický obklad na čelnej strane budovy. Okná sú drevené zdvojené, typizované. Dvere sú hladké plné a zasklené, typizované s oceľovou zárubňou. Vnútorné omietky sú hladké, štukové v hygienických zariadeniach sú keramické obklady stien. V prípade záujmu doporučujeme absolvovať osobnú obhliadku.

Predajná cena je 150 000 EUR

Prostredníctvom našich finančných špecialistov Vám pomôžeme s financovaním kúpy tejto nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Ponúknite Vašu nehnuteľnosť na predaj ak uvažujete o jej predaji. Ozvite sa mi a určite sa dohodneme. Vždy mám, resp. viem rýchlo nájsť záujemcov, ktorí čakajú možno práve na Vašu nehnuteľnosť. Tiež uvítam typy na predaj a kúpu akýchkoľvek nehnuteľností, za typ sa dobre a seriózne odmením. Kontaktujte ma. Ďakujem.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný

Na mape: Investičná budova v Šíde - NA PREDAJ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.