Kontaktné údaje

KARIN & PARTNERS, s.r.o.

Púpavová 39

84104 Bratislava

Meno:
  Juraj Ladziansky
Telefón:
0944 500 834
E-mail:
ID ponuky:
12791153

Zabehnuté apartmány so súkromným wellness v lone prírody - Svätý Anton/ Banská Štiavnica

383 000
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
120 m
2
okres Banská Štiavnica
Svätý Anton
pred 10 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

KARIN & PARTNERS ponúka na predaj výbornú investičnú príležitosť s okamžitým výnosom a pribúdajúcimi rezerváciami na letnú sezónu - rekreačný komplex, zabehnutého a plne vybaveného apartmánového drevo-domu s tromi moderne zariadenými apartmánmi plus príjemný samostatne stojaci wellness. Apartmány s wellnessom sú postavené na krásnom rovinatom, slnečným pozemkom o veľkosti 1885m2 v malebnej obci Svätý Anton, len 5km od historického mesta Banská Štiavnica.

Druh: rodinný drevodom s 3-mi bytovými jednotkami

Počet apartmánov: 2x 1-izbové + 1x 2-izbový + (samostatný wellness)

Kapacita ubytovania: 10 lôžok

Stav: Novostavba / Zariadenie v cene

Lokalita: Svätý Anton / Banská Štiavnica

Orientácia: Juho - Západná

Pozemok: 1885m2

Vlastníctvo: 1/1 , bez tiarch

Cena: 383.000€

Celý apartmánový komplex je celoročne využívaný na krátkodobý prenájom s výbornými službami a recenziami. Vzhľadom na skvelú lokalitu, dostupnosť, vzdialenosť od spomínanej Banskej Štiavnice a veľkosť oploteného pozemku je táto dovolenková nehnuteľnosť obľúbenou pre rodiny s deťmi, samostatné nezávislé skupiny, ale aj dvojice, ktoré majú radi súkromie, relax a prírodu, prípadne firmy-relaxačné pobyty pre zamestnancov. Objekt je tiež obľúbeným prostredím pre väčšie narodeninové oslavy, súkromný wellness a masáže využívajú lokálny obyvatelia počas celého roka. Nehnuteľnosť je vhodná aj na využitie pre rodinné podnikanie s možnosťou dostavania rodinného domu v spodnej časti, prípadne aj ako rodinné sídlo so samostatnými bytovými jednotkami.

APARTMÁNY:

Apartmány pod srnčím chodníkom sa nachádzajú na okraji obce Svätý Anton pri lese. Tri samostatné ubytovacie jednotky ubytujú 10 osôb (z toho sú štyri prístelky) v troch spálňach. Každý apartmán má svoju vlastnú kúpeľňu so sprchovým kútom a toaletou. Dva apartmány sú väčšie a jeden menší. Pred každým apartmánom je spojená, zastrešená terasa s posedením.

WELLNES:

Samostatne stojací Wellness v nádhernom drevenom prevedení je vybavený fínskou saunou, vírivkou, sprchou a samostatnou toaletou. Výbornú atmosféru pre relax a oddych dopĺňa odsúvacia presklená strecha, ktorá hosťom ponúka nádherný výhľad na dennú alebo nočnú oblohu.

POZEMOK:

Relaxačný komplex s ubytovaním sa nachádza mimo hlavnej cesty v spodnej časti obce Svätý Anton. Vstup na oplotený pozemok o celkovej výmere 1885m2 je po asfaltovej ceste cez peknú drevenú bránu s elektrickým ovládaním. Priestranný pozemok umožňuje bezproblémové veľkokapacitné parkovanie. Na pozemku sa okrem ubytovacieho domu a wellnessu nachádza zastrešený altánok z masívneho dreva na posedenie pre hostí, sklad pre záhradné náradie, ohnisko, kotlík, gril, detské ihrisko a pieskovisko. K dispozícii je v letných mesiacoch aj vonkajší bazén.

TECHNICKÉ ÚDAJE:

Rekreačný komplex bol postavený v roku 2021, je vybavený všetkými sieťami vrátane elektriny, obecnej vody a plynu, odpad je riešený 10m3 žumpou. V obci prebieha príprava na obecnú kanalizáciu s možnosťou budúceho napojenia. Na pozemku je 2.000 litrová nádrž na plyn, ktorá sa dopĺňa podľa potrieb, momentálne raz za 13 mesiacov. Kúrenie v apartmánoch je zabezpečené centrálne plynovým kotlom, ohrev vody elektrickým bojlerom. Fínska sauna vo wellness je vykurovaná elektricky, voda vo vírivke špeciálnou pecou na drevo, čo zabezpečuje rýchly a ekonomický ohrev. Keďže sa jedná o novostavbu, nehnuteľnosť je v top stave bez akýchkoľvek nutných investícií alebo opráv.

RECENZIE A BOOKINGOVÉ PORTÁLY:

https://www.zlavomat.sk/podnik/36074-apartmany-pod-srncim-chodnikom

https://www.booking.com/hotel/sk/apartmany-pod-srncim-chodnikom.sk.html

https://www.hauzi.sk/apartmany-pod-srncim-chodnikom

LOKALITA:

Svätý Anton je peknou, priestrannou a zároveň aj najväčšou obcou ležiaca južne od historického mesta Banská Štiavnica, od ktorého je vzdialená len niekoľko kilometrov. Obec je súčasťou krajinného celku Štiavnické Vrchy, ktorý vyniká množstvom kultúrnohistorických a stavebnotechnických pamiatok. Lokalita je známa predovšetkým vďaka Múzeu vo Svätom Antone - barokovo-klasicistickému kaštieľu, ktorý je jedným z najkrajších na Slovensku.

Banská Štiavnica je jedným z najkrajších miest na Slovensku. Svojím charakterom, krásou a históriou ročne priťahuje tisícky návštevníkov. Okolitá príroda a Štiavnické vrchy ponúkajú nekonečné spektrum chodníkov a ciest vhodných nielen pre milovníkov turistiky, ale aj horskej cyklistiky. V okolí sa nachádza niekoľko jazier takzvaných „tajchov“ vhodných na kúpanie a lyžiarske stredisko s hotelom - Salamandra Rezort.

VYBAVENOSŤ OBCE:

Základná škola, materská škola, obchody s potravinami, zelovoc, reštaurácia / penzión, pohostinstvo, kaviareň, jazdecký ranč s ubytovaním, múzeum / kaštieľ s krásnym prostredím kaštieľskeho parku.

KONTAKT: Juraj Ladziansky, 0944 500 834, ladziansky@karinpartners.sk

certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie

V cene sú zahrnuté služby RK : komplexný právny servis - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju, poplatok za overenie podpisov na kúpnych zmluvách, správny poplatok za vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový

Na mape: Zabehnuté apartmány so súkromným wellness v lone prírody - Svätý Anton/ Banská Štiavnica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.