Kontaktné údaje

Prom Real s.r.o.

Cajlanská 14

90201 Pezinok

Meno:
   
Telefón:
 
Mobil:
0919040800
E-mail:
ID ponuky:
811335

Predaj nebytový priestor novostavba prízemie 70 m2 Hanzlíková-Trenčín

119 483
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
70 m
2
okres Trenčín
Trenčín
Hanzlíkovská (časť ZÁPAD Zlatovce)
pred 25 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 25 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Podnikajte vo vlastnom!!! Novostavba v procese kolaudácie!

Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj v príjemnej lokalite neďaleko pod vinohradmi v centre mestskej časti Zlatovce - Trenčín na križovatke ul. Hanzlíkovská/Hlavná v rámci novostavby Polyfunkčného objektu nebytový priestor na prízemí vo výmere 70,70 m2 s možnosťou parkovania priamo v rámci objektu.

Využiteľný je na komerčné účely, ako kancelária, obchod, rôzne služby, vhodné aj ako ordinácia a pod. Predáva sa ako „holopriestor“ s prípojkami na hygienické zázemie, záujemca si môže členenie priestoru určiť podľa svojej potreby na mieru.

Nebytový priestor je napojený na všetky inžinierske siete, kúrenie je zabezpečené spoločnou plynovou kotolňou v rámci objektu, každý priestor má vlastný merač, kúrenie podlahové.

Konštrukcia polyfunkčného objektu je monolit a samotná stavba tehlová so zateplením. Okná na prízemí nebytových priestorov sú hliníkové.

V súčasnosti je objekt stavebne ukončený a prebieha kolaudácia.

Parkovanie – súčasťou výstavby polyfunkčného domu sú aj vonkajšie parkovacie státia, pričom je možnosť dokúpenia jedného parkovacieho miesta za cenu 8.500,- EUR s DPH.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

*kolaudácia v procese

*úžitková plocha: 70,70 m2

*možnosť dokúpenia parkovacieho státia

*vlastné kúrenie v rámci objektu + v cene podlahové kúrenie

*nízke energetické náklady, energetický certifikát: A

*výborná poloha a dostupnosť do centra mesta Trenčín a aj na D1

CENA: 119 483,- EUR bez DPH (1 690,- EUR bez DPH/m2)

Celková cena je vrátane realitného a právneho servisu, vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľností. V prípade potreby Vám zabezpečíme bezplatne hypotekárne poradenstvo a súčinnosť pri riešení celého hypotekárneho procesu financovania.

LOKALITA A OKOLIE:

Polyfunkčný objekt Hanzlíková je situovaná v lokálnom centre mestskej časti Zlatovce, medzi ulicami Hanzlíkovská a Hlavná, kde sa nachádza Kultúrny dom s parkom, ktorý bol kompletne zrekonštruovaný, v blízkosti je materská škôlka a cca 500 metrov sa nachádza v rámci vzniknutej novej lokality bytovej výstavby obchodný dom Billa a ďalšie obchody občianskej vybavenosti.

Výhodou tejto lokality je bezproblémová dostupnosť mestskou dopravou, blízko do centra Trenčín a zároveň rýchla dostupnosť na diaľnicu D1.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Predaj nebytový priestor novostavba prízemie 70 m2 Hanzlíková-Trenčín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.