TIMA Real - Kancelárske priestory, v centre mesta Trnavy

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
190 m
2
okres Trnava
Trnava
pred 188 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 163 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom reprezentatívne kancelárske priestory v centre Trnavy. V celých priestoroch je podlahové kúrenie, klimatizácia a alarm. Celková rozloha priestorov je 190 m2. Dispozične pozostávajú zo vstupnej chodby, piatich miestností, kuchynky, kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom, 2x samostatné WC. Plyn a kúrenie je v cene nájmu, elektrina sa platí zvlášť - samostatný merač. Priestory sa prenajímajú bez nábytku. Možnosť parkovania jedného auta vo dvore.

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Klimatizácia:
áno
Poschodie:
1.
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.