Kontaktné údaje

agentúra alpia, s.r.o.

A. Kmeťa 24

03601 Martin

Meno:
Romana Bc. Holotová
Telefón:
+421 907 651 922
E-mail:
ID ponuky:
32318

Kancelárske priestory, Turany

350 000
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
1600 m
2
okres Martin
Turany
pred 22 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 8 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj ponúkame výnimočný podnikateľský objekt v lokalite Turany, ktorý je momentálne klasifikovaný ako rodinný dom. Tento trojpodlažný objekt s podpivničením ponúka viacero možností využitia a disponuje rôznorodými priestormi.

Dispozícia:

V suteréne sa nachádza certifikovaná strelnica, ktorá môže zostať v objekte po dohode s novým majiteľom, v závislosti od jeho záujmu. Táto unikátna možnosť pridáva objektu ďalšiu dimenziu a potenciál pre záujemcov s konkrétnym záujmom o strelbu.

Prízemie objektu zahŕňa reštauračné priestory s plne vybavenou kuchyňou a sociálnymi zariadeniami, čo poskytuje ideálnu možnosť pre prevádzkovanie gastronomického podniku. To vytvára príjemné prostredie pre hostí a zákazníkov.

Na prvom poschodí nájdete 8 bytových jednotiek, ktoré majú spoločné sociálne zariadenia na chodbe. Okrem toho sa na tomto poschodí nachádza aj štýlový apartmán s vlastnou kúpeľňou a WC, čím poskytuje komfortné bývanie pre náročnejších klientov.

Druhé poschodie obsahuje 4-izbový apartmán s vlastnou kúpeľňou a ďalších 5 ubytovacích jednotiek. Táto časť objektu ponúka široké možnosti ubytovania a je ideálna pre hostí hľadajúcich pohodlné a štýlové bývanie.

Objekt je vykurovaný elektrickým kúrením a na pevné palivo, konkrétne pelety. Toto zabezpečuje účinné a ekonomické vykurovanie, čo je dôležité pre pohodlie obyvateľov a návštevníkov.

Celková výmera pozemku, na ktorom je táto stavba umiestnená, činí 442m2. Pozemok v okolí penziónu je v prenájme od mesta za 18€/mes. Táto informácia poskytuje potenciálnym záujemcom jasný obraz o vlastníckych podmienkach a nákladoch spojených s používaním príslušného pozemku.

Tento podnikateľský objekt v Turanoch predstavuje výnimočnú príležitosť pre investíciu s mnohými možnosťami využitia. Pre bližšie informácie alebo na zabezpečenie prehliadky nás neváhajte kontaktovať. Viac info u maklérky: Bc. Romana Holotová, t.č.: 0907651922

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické

Na mape: Kancelárske priestory, Turany

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.