Podnikateľský objekt 400 m2 v obci Veľký Kýr!!!

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
400 m
2
okres Nové Zámky
Veľký Kýr
pred 240 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 205 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

MG real Vám ponúka na predaj podnikateľský objekt v obci Veľký Kýr, známy ako Pizzeriu. Objekt sa nachádza na hlavnom ťahu Nitra – Nové Zámky.

Tvoria ju 2 podlažia:

1. podlažie: v prednej časti prízemia sa nachádza reštaurácia s barom, veľká terasa, dve toalety pánske/dámske. V zadnej časti prízemia je kuchyňa, sklad a ďalšie miestnosti vhodné ako odkladacie miestnosti, alebo kancelárie. Prízemie je o rozlohe 200 m2, z toho na sedenie je 140 m2. Objekt má dva vchody predný z hlavnej cesty a zadný z vedľajšej cesty.

2. podlažie: má rozlohu 200 m2, nachádzajú sa tu tri priestranné miestnosti, ktoré sú pripravené pre realizáciu bytových jednotiek (s kúpeľňou a kuchynským kútom). Kúrenie v objekte je ústredné plynové, nachádzajú sa tu všetky IS. 

Celková úžitková plocha je 400 m2 a pozemok má výmeru 1015m2.

Obec Veľký Kýr sa nachádza 15 km od okresného mesta Nitra a 22 km od okresného mesta Nové Zámky. V obci je kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti nehnuteľnosti sa nachádza autobusová a železničná stanica.

Objekt je predurčený pre realizáciu obchodnej resp. reštauračnej prevádzky, kancelárskych priestorov, bytových jednotiek...                               Je to profitabilná prevádzka s obrovským potenciálom byť oveľa viac!!!

Realitný maklér: Daniel Bohumel

0903 251 338 - bohumel@mgreal.sk

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: Podnikateľský objekt 400 m2 v obci Veľký Kýr!!!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.