CASMAR RK – výrobno-skladová hala a administratívne priestory,Voderady

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Skladové priestory

Úžitková plocha:  
9371 m
2
okres Trnava
Voderady
pred 241 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 240 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

CASMAR RK ponúka na predaj výrobno-skladovú halu a administratívne priestory v priemyselno – logistickom parku s priamym napojením na D1/R1 zjazdom Voderady.

Hala má výmeru 9.371m2, výšku 7m a je postavená na pozemku o výmere 14.421m2. K hale príslúcha na predaj aj menší sklad o výmere 1.650m2 ležiaci na pozemku 13.350m2.

Nosná konštrukcia objektu je prefabrikovaný betónový skelet so železobetónovými stĺpmi. Vnútorné priestory jednostlivých skladov sú dispozične oddelené protipožiarnymi priečkami zo sadrokartónu a podlahy sú realizované ako priemyselné betónové. Vonkajšie opláštenie je riešené ako skladaný plášť z trapézových plechov, v ktorom sú umiestnené nakladacie mostíky a priemyselné brány. K dispozícii sú aj sociálne zariadenia pre mužov a ženy, šatne, kancelárske priestory. Vykurovanie je zabezpečené teplovzdušnými fukármi v halových priestoroch a teplovodnými radiátormi v administratíve. V lete možnosť využitia klimatizácie. Všetky IS.

Hala je obsluhovateľná kamiónmi, brány sú vybavené el. rampami, k dispozícii dostatočná vonkajšia plocha pre parkovanie, manipuláciu a obsluhu kamiónovou dopravou.

Objekt je monitorovaný kamerovým systémom, strážený 24/7 SBS službou, vjazd povoľovaný vrátnicou.

Kupujúci neplatí províziu RK! V prípade ďalších informácií nás kontaktujte na Ing. Zuzana Legényová, 0948 662 224, legenyova.z@casmar.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené

Na mape: CASMAR RK – výrobno-skladová hala a administratívne priestory,Voderady

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.